Artura hegn

Plus Aurtura komposithegn er udført i vedligeholdelsesfrit kompositmateriale med træstruktur, så dit hegn holder sig pænt i mange år. Med et komposithegn slipper du for at male.

Filter:
Sortering:
35 produkter

Artura komposithegn hos 10-4.dk

Artura hegn er et populært Plus hegn, der er lavet af komposit materiale som består af 60% træ, 30% plastik og 10% bindingsmateriale. Holdbarheden af et Artura komposithegn er 15 år og endda med en minimum af vedligeholdelse. Artura havehegn fås i en stilren skifergrå farve som passer særligt godt til nyere og mere moderne huse. Rammerne er lavet af pregalvaniseret stål, så du ikke skal bekymre dig om rust.

Selvom dette er et byg-selv hegn, hvor du får leveret komponenterne og skal klare dig selv derfra, så får du ikke et meget lettere hegn til at sætte op. Du kan korte af i højden og bredden som du vil og sætte det op på den måde du vil. Med de lette materialer bliver sammensætningen let som en leg.

Fakta om Artura havehegnet

Som et flot og anderledes havehegn, kan du vælge komposithegnet med et 6 mm tykt og 37 cm højt hærdet glas i toppen af havehegnet. Skal der være låge i havehegnet fås den venstre eller højrevendt i flere udgaver som enkelt eller dobbelt låge.

Hegnet er vedligeholdelsesfrit og skal ikke behandles med nogen form for overfladebehandlinger. Det eneste du skal bruge, er en svamp og noget sæbevand en gang imellem for at holde hegnet rent. 

  • Montering: Saml selv
  • Materiale: Komposit brædder
  • Struktur: Skifergrå 
  • Rammer: Galvaniseret stål

OBS: Hegnet leveres uden skruer. 

Havehegnet Artura opsættes typisk med stålstolper eller kompositstolper og du finder hele vores udvalg af stolper her. Hos 10-4.dk har vi også et større udvalg af komposithegn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.