Ecophon akustiklofter

Ecophon akustiklofter sikrer dig lofter med høj lydabsorbering og smukt design. Ecophon akustikplader er meget effektive til at absorbere lydbølger, holdbare og nemme at vedligeholde. Akustikpladerne fra Ecophon er fremstillede af glasuld, og kan påsættes beton, forskalling eller et allerede eksisterende gipsloft.

Ecophon akustiklofter – kvalitet til billige priser

Med Ecophon akustikpaneler og akustiklofter kan du få forbedret akustikken i rummet, så det bliver mere behageligt at opholde sig i. Lofter fra Ecophon er fremstillede af glasuld, som er specielt designet til at absorbere lydbølger og reducere ekko, så du undgår genklang og ubehagelige lyde – herved bliver lydkvaliteten forbedret i rummet, og det skaber en behagelig atmosfære.

Desuden giver de glatte loftplader fra Ecophon, et stilrent look og passer særligt godt til moderne huse, med deres minimalistiske udtryk. Og så er et Ecophon akustiskloft meget holdbart og nemt at vedligeholde.

Ønsker du et akustikloft, men er du i tvivl om, hvilken slags du skal vælge? Så læs vores guide om akustiklofter, hvor du kan blive meget klogere på de forskellige typer af akustiklofter.

Ecophon Focus – oplev fleksibiliteten

Ecophon Focus er en serie af akustikloft fra Ecophon med stor grad af designfleksibilitet, der understøtter en række muligheder gennem forskellige monteringsløsninger.  

På 10-4.dk finder du følgende typer af Ecophon akustikplader i sortimentet:

  • Ecophon Focus F akustikloft er lydabsorberende akustikplader, der kan monteres direkte på forskalling, beton eller et eksisterende gisploft.
  • Ecophon Focus B akustikloft benyttes, når loftet skal have den lavest mulige konstruktionshøjde. Plader kan monteres direkte på underlaget, men dette skal dog være plant.

Ecophon akustiklofter på tilbud og til billige priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på Ecophon akustiklofter og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. Vores mest populære modeller er mærket med 'Bestseller'.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe!

Er du i tvivl om, hvilket akustikloft og akustikpanel du skal vælge? Hos 10-4.dk er vi klar til at hjælpe.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se også udvalget af Lofter | Troldtekt træbeton | Woody & Moody akustikpaneler | Ecophon akustiklofter | Forzes akustiklofter | Knauf akustiklofter | Huntonit paneler | Loftbrædder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.