Huntonit paneler

Huntonit lofter er færdigmalede lofter, der kendestegnes ved deres slidstærke og nemme overflade. Desuden er Huntonit lofter godt for dit indeklima, og så er monteringen nem og hurtig. Se hele udvalget herunder. 

Filter:
Sortering:
12 produkter

Huntonit væg- og loftpaneler 

Huntonit paneler er et populært valg blandt danskerne, når det kommer til at skabe en flot og funktionel loftsoverflade. Huntonit paneler er et naturprodukt, som opfylder kravene til et rent indeklima. De færdigmalede paneler er malede 5 gange og fås i mange farver til både loft og væg. Huntonit paneler har en lang holdbarhed og stor styrke, så de modstår slid og påvirkninger over tid.

Pladerne er fremstillede i hårdt komprimerede træfibre, der gør dem særligt slidstærke. Huntonit lofter er nemme at installere og kræver ikke særligt meget vedligeholdelse. Herudover er de lette at rengøre, da malingen gør overfladen glat. 

Huntonit er Dansk Indeklimamærket og godkendt af astma og allergiforbundet NAAF i Norge, hvor træfiberpladerne også er fremstillet. Alt i alt er Huntonit lofter en god løsning, hvis man ønsker et flot og funktionelt loft, der samtidig er nemt at vedligeholde. Huntonit loftplader fås i forskellige størrelser, hvorfor du kan skræddersy dit loft efter dine ønsker og behov.

Akustikpaneler på tilbud og til billige priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på akustikpaneler og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. Vores mest populære modeller er mærket med 'Bestseller'.

Spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe!

Er du i tvivl om, hvilket akustikloft og akustikpanel du skal vælge? Hos 10-4.dk er vi klar til at hjælpe.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se også udvalget af Lofter | Troldtekt træbeton | Woody & Moody akustikpaneler | Ecophon akustiklofter | Forzes akustiklofter | Knauf akustiklofter | Huntonit paneler | Loftbrædder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.