Swedoor Jeld-Wen

Swedoor er en del af det amerikanske firma, JELD-WEN. Swedoor er kendt for at producere døre i utrolig høj kvalitet og innovativt design. Se hele udvalget herunder. 

Filter:

Swedoor Jeld-Wen – Alt indenfor døre, fra moderne til klassisk

Swedoor er et varemærke, der markedsføres i Danmark, Norge, Sverige og Finland af JELD-WEN. JELD-WEN, der har hovedkontor i Charlotte, N.C, er blandt verdens førende producenter og leverandører af døre herunder både indvendige døre og udvendige døre, vinduer og relaterede byggeprodukter til nybyggeri, ombygninger og renoveringer.

Swedoor-varemærket producerer i Danmark både indvendige og udvendige døre, og har et særligt fokus på kundernes behov, som altid sættes i første række. Swedoor Jeld-Wen er kendt for at producere højkvalitetsdøre, der er holdbare og funktionelle. Netop derfor spreder produktudvalget sig fra standard-døre til eksklusive døre i særlig høj kvalitet.

Swedoor Jeld-Wen begyndte sin produktion af vinduer og døre i Oregon i 1960, hvor man på daværende tidspunkt beskæftigede 15 ansatte. Siden har der været fart på, hvor man nu beskæftiger ca. 18.000 mennesker globalt. Virksomheden har siden 1993 haft aktiviteter i Europa.

Stort udvalg af Swedoor Jeld-Wen

På 10-4.dk finder du et stort udvalg af indvendige- og udvendige døre fra Swedoor Jeld-Wen i sortimentet. 

Udvendige døre

En Swedoor udhusdør er af enkel isolering og skal bruges til uopvarmede rum, med begrænset eller ingen temperaturforskel mellem indenfor og udenfor. 

Med en Swedoor facadedør får du en flot dør ved bygningen/husets indgangsparti, der giver et godt førstegangsindtryk. Desuden opfylder facadedøre fra Swedoor de praktiske krav ift. sikkerhed og isolering. Uanset om du er til klassiske trædøre eller moderne glasdøre, er facadedøre med til at definere det første indtryk af en bygning. 

Indvendige døre

En branddør er et vigtigt element inden for bygningssikkerhed, der spiller en vigtig rolle i at forhindre spredning af ild og røg i tilfælde af brand. Disse døre er designet til at modstå brand i en vis tidsperiode og giver værdifuld tid til evakuering og brandbekæmpelse - her er Swedoor branddøre ingen undtagelse!

Swedoor celledøre er vendbare, så der skal ikke tages højde for, hvilken vej døren skal åbnes. Celledøre er produceret af en ramme af fyr, der er beklædt af en fiberplade.

Swedoor formpressede døre kombinerer holdbarhed, æstetik og funktionalitet for at skabe en ideel løsning til dit hjem eller byggeri. De skaber et roligt og privat rum og du kan vælge mellem forskellige designs, der passer til din stil. 

Med en Swedoor glasdør kan du lettere koble rummene sammen og lukke lyset ind, der hvor der er et særligt behov som f.eks. gangarealer og entreer. Det er netop en af de største fordele ved en glasdør – muligheden for gennemsigtigheden mellem rummene.

Swedoor glatte massive døre kan pga. sit enkle design anvendes i forskellige rum og områder, herunder soveværelse, stue, køkken og kontor. Den glatte overflade på en glat massivdør gør den nem at rengøre og vedligeholde. Støv og snavs kan nemt aftørres, og da døren ikke har mange detaljer, er der færre steder for snavs og støv at samle sig.

Swedoor karmsæt giver ikke bare et elegant finish til dine døre, men sikrer problemfri åbning og lukning af dørene.

Swedoor skydedøre kræver ikke samme plads som traditionelle døre, da de åbner og lukker langs en skinne i stedet for at svinge ud i rummet, der gør dem perfekt i trange eller små rum. Dog kan skydedøre lave mere støj end traditionelle døre, især hvis rullehjulene ikke er ordentligt vedligeholdt.

En Swedoor indbygningskarm er en usynlig installation, hvor karmen er skjult i væggen, hvilket giver et minimalistisk udseende. Indbygningskarmen frigør plads i rummet, da der ikke er behov for ekstra plads til døråbningen.

Forlæng levetiden på din dør

For at sikre dørens flotte udseende og beskytte den mod evt. slid fra vind og vejr kan det være nødvendigt at vedligeholde døren med maling og træbeskyttelse.

Gori 505 træbeskyttelse er en god langtidsholdbar træbeskyttelse, der anvendes til tidligere behandlet og nyt træværk som netop yderdøre, men også f.eks. vinduer, facader, carporte og hegn. Gori vinduesmaling kan også anvendes til udvendige og indvendige sider på yderdører.

Hvor meget vedligeholdelse døren kræver kommer an på dørens materialer. F.eks. ved udhusdøre beklædt med klassisk rustik fyr anbefales det, at træet skal overfladebehandles hvert andet år med enten. Ved olierede yderdøre bør du også regelmæssigt påføre ny olie. Uanset, hvilken dør du har – om det er indvendige døre eller yderdøre, bør du også huske at smøre hængslerne regelmæssigt.

Find den rigtige dør

Det kan være svært at forestillet sig, hvordan en ny dør ser ud i dit hjem. Hvilken model og farve passer bedst ind i mit hjem? 

Med Swedoors Smart App kan du tage et billede af din nuværende dør og omgivelserne omkring den. Herefter kan du se de forskellige muligheder i dit hjem ved at prøve dig frem i hele sortimentet og eksperimentere med alle modeller og farver, så du finder præcis dén model, der passer bedst til dig og dit hjem. 

Prøv dig frem blandt ca. 1.000 dørkombinationer i appen fra Swedoor, der er gratis at downloade.

Swedoor på tilbud og til billige priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på produkter fra Swedoor og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser.

Spørgsmål? Få hjælp her!

Hos 10-4.dk er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det rette produkt. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se også udvalget af Svalk dør, dørgreb og lås | Ruko dørgreb og lås | Habo dør, dørgreb og lås

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.