Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Jagtbukser

Her finder du et stort udvalg jagtbukser til kvinder i høj kvalitet, som er behagelige at bevæge sig i. Du vil samtidig blive camoufleret og være bedre i skjul for dyrene. Se udvalget af jagtbukser herunder. 

produkter

Jagtbukser i høj kvalitet

Når du skal vælge jagtbukser, er det vigtigt, at du vælger et par, med utroligt høj slidstyrke og høj kvalitet. Det kan være svært at finde de helt korrekte, men der er en række punkter, du bør overveje, så snart du vælger nye jagtbusker.

Hvilke jagtbukser skal du vælge?

Når du skal vælge jagtbukser, bør du overveje følgende:

  • Skal bukserne være behandlet?

Du bør overveje, hvor vidt dine bukser skal være behandlet. Nogle jagtbusker er behandlet, for at gøre dem ekstra vand og snavsafvisende. 

  • Hvor højt vandsøjletryk?

Forventer du, at du skal ud i alt slags vejr, både når det regner lidt, men også hvis det står ned i stænger? Det er forskelligt, hvor meget vand bukserne kan tage, før de bliver gennemblødt.

  • Hvilke egenskaber skal bukserne have?

Hvad skal du bruge dine jagtbukser til? En all-around buks, eller et par robuste bukser? Du kan fx få et par busker, som er foret med kevlar, så de kan modstå det meste - du er fx beskyttet mod stik og riv skader, så du kommer uskadt hjem fra jagten.

  • Skal bukserne kunne åbnes i siderne?

Har du jagtbukser på, har du nok oplevet, at du ofte kan få brug for at komme af med varmen. Nogle bukser kan åbnes i siderne, hvilket er med til at sikre ekstra ventilation i varme situationer.

  • Mange lommer?

Overvej, hvor mange lommer du har brug for til aktiviteten. Har du brug for mange lommer til forskelligt tilbehør? Baglommer? Knælommer? Nogle jagtbukser har utroligt mange forskellige lommer, og du bør derfor overveje, hvad du har brug for.

Har du spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe!

Er du stødt på et spørgsmål, som du ikke har kunnet få svar på? Vi klar til at hjælpe dig! Send en e-mail, ring eller chat med os - vi ser frem til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.