Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Fodtøj

Her kan du finde 10-4.dk's udvalg af fodtøj til jagt og udendørsliv. På 10-4.dk har vi bl.a. Pinewood, Le Cerf og Dunlop støvler, som alle er i høj kvalitet og yderst velegnede til jagt. Jagtstøvler skal være behagelige at have på og gå i, så du dermed kan fokusere på det, som er vigtigt, og ikke på støvler, som ikke passer. 

produkter

Dunlop Boots

Leder du efter lækre jagtgrummistøvler eller gummistøvler til skoven, er du kommet til det rette sted! Vi forhandler flere modeller fra det hollandske firma, Dunlop Boots, som altid leverer høj kvalitet med et fedt design. Vi har også støvler fra fx Tretorn samt Pinewood. 

Hver Dunlop gummistøvle har forskellige egenskaber, hvor de fórede gummistøvler holder dig ekstra varm til at give god støtte med stødabsorberende egenskaber. Derudover er de resistente overfor olie, gylle og kemikalier. Fælles for alle Dunlop gummistøvler, er deres høje kvalitet og lang levetid, og det er ikke for sjov, at Dunlop gummistøvler er blandt favoritterne blandt professionelle brugerne!

Med andre ord får du rigtig meget gummistøvle for pengene, når du handler på 10-4.dk. Du kan altid være sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten, selvom priserne er uhørte lave. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.