Striktrøje

Mangler du en lækker og funktionel striktrøje? Se vores Mascot striktrøjer med pasform til damer, her i kategorien. Vi forhandler et stort udvalg af Mascot striktrøjer i super kvalitet til faste lave priser!

Filter:
Sortering:
1 produkter

Striktrøjer til damer

På 10-4.dk har vi et stort udvalg af arbejdstøj til stort set alle industrier og brancher. Vores striktrøjer er ingen undtagelse! Uanset om du arbejder på lager, som håndværker, computer arbejde og meget mere, har vi helt sikkert noget, der passer dig! 

Vores sortiment af Mascot striktrøjer kan uden problemer mikses med andre beklædningsdele fra 10-4.dk, præcis som du vil! Vores striktrøjer fra Mascot er fremstillet i neutrale farver, hvorfor de passer rigtig godt ind på alle arbejdspladser. Vi har striktrøjer i tykkere materiale, der er perfekt til brug i lidt koldere omgivelser. 

Er du til den lidt mere afslappet stil på arbejdet, hvor du leder efter en arbejdstrøje, hvor der skal være mere plads til bevægelsesfriheden, anbefaler vi, at du kigger på vores sweatshirts

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.