Bådlak

Bådlak fra Faxe er en vejrbestandig lak velegnet til brug over vandlinjen. FAXE bådlak er en særdeles fyldig og elastisk bådlak med stor slidstyrke og modstandsdygtighed over for saltvand og saltholdig luft. Se udvalget af bådlak herunder. 

Filter:
Sortering:
2 produkter

Faxe bådlak er specielt designet til både over vandlinjen

Faxe Bådlak er en type lak, der er designet specielt til at beskytte og forsegle træ- og metaloverflader på både og andre maritime fartøjer over vandlinjen. Faxe Bådlak har en god holdbarhed og modstandsdygtighed over for sol, vind, vand og andre elementer, der kan beskadige overfladen på en båd. Den fås i en mat og en blank udgave, som giver et flot resultatFaxe Bådlak indeholder UV-stabilisatorer, der hjælper med at forhindre skadelige UV-stråler i at beskadige træ- og metaloverflader på båden. Lakken er nem at påføre med en pensel eller en rulle, rækker til 10-15 m2 og kan overlakeres efter 4 timer ved 20°C, hvilket betyder, at du kan påføre flere lag på en dag.

Her finder du vores udvalg af pensler , valserullespand eller rullebakkerulleskaft og eventuelt et forlængerskaft

Billig bådlak af høj kvalitet på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser og tilbud på bådlak af høj kvalitet og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte varianter på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære varianter til de bedste priser. 

Hos 10-4.dk finder du også et stort udvalg af malerværktøjrengøringafdækningPolyfilla og vægspartel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.