Futura hegn

Plus Futura havehegn er vedligeholdelsesnemt hegn fremstillet i skifergrå komposit. Hegnet kan kombineres på adskillige måder og er velegnet til både forhaven, terrassen eller som afskærmning mod naboen. Kompositmaterialet giver et råt og samtidig elegant look. 

Filter:
Sortering:
43 produkter

Futura hegn fra Plus hos 10-4

Futura havehegn er lavet af stilrent skifergråt komposit materiale som både har et æstetisk pænt udseende og er utrolig nemt at vedligeholde. Der er nemlig ingen vedligeholdelse forbundet med hegn i komposit materiale. Det eneste der kan blive nødvendigt en gang imellem, er at du finde en svamp og en spand med sæbevand frem så du kan gøre det rent, hvis nu en af de lokale fugle skulle have lavet et lille farvemæssigt ”bidrag” til dit hegn.

Futura egner sig både til at ramme haven ind, så der skabes overblik, og til at skabe læ og hyggelige rum på terrassen. Der er uendelige muligheder med Plus hegnet Futura.

Futura komposit havehegn kræver kun et minimum af vedligeholdelse

Futura hegn er lavet af komposit materiale som består af 60% træ, 30% plastik og 10% bindingsmateriale. Holdbarheden af et Futura komposithegn er 15 år og endda med en minimum af vedligeholdelse. Det skifergrå kompositmateriale bliver mere og mere populært i danske haver og hjem, da det er vedligeholdelsesfrit og derved skaber mere overskud end et traditionelt træhegn eller plankeværk. Rammerne til hegnet er lavet af varmgalvaniseret stål, som også er vedligeholdelsesfrit, så bliver det ikke meget nemmere.

Hvis du vil udforske stolper eller udvalget af havehegn, så kan du passende se på: Trend, Atrium og Bergen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.