Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Futura hegn

Plus Futura hegn er vedligeholdelsesnemt hegn fremstillet i skifergrå composit. Hegnet kan kombineres på adskillige måder og er derfor velegnet til både forhaven, terrassen eller som afskærmning mod naboen. Kompositmaterialet giver et råt og samtidig elegant look. 

produkter

Futura hegn fra Plus hos 10-4

Futura hegn er lavet af stilrent skifergråt komposit materiale som både har et æstetisk pænt udseende og er utroligt nemt at vedligeholde. Der er nemlig inden vedligeholdelse forbundet med hegn i komposit materiale. Det eneste der kan blive nødvendigt en gang imellem, er at du finde en svamp og en spand med sæbevand frem så du kan gøre det rent, hvis nu en af de lokale fugle skulle have lavet et lille farvemæssigt ”bidrag” til dit hegn.

Futura egner sig både til at ramme haven ind, så der skabes overblik, og til at skabe læ og hyggelige rum på terrassen. Der er uendelige muligheder i Futura hegn fra Plus.

Gråt komposit materiale er ligeså stille ved at blive mere og mere populært i danske haver og hjem, da det er vedligeholdelsesfrit og derved skaber mere overskud end et traditionelt træhegn eller plankeværk.

Rammerne til hegnet er lavet af varmgalvaniseret stål, som også er vedligeholdelsesfrit, så bliver det ikke meget nemmere.

Hvis du vil udforske hvilke andre hegn vi har på hjemmesiden, så kan du passende se på: Trend, Atrium og Bergen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.