Trillebør og mørtelbør

Med en trillebør eller mørtelbør kan du nemt transportere tunge materialer som jord, sten, sand og mørtel. Spar tid og kræfter ved at lade børen gøre det hårde arbejde, så du kan fokusere på at skabe det perfekte byggeri. Med robuste materialer og praktisk design er en trillebør eller mørtelbør uundværlig. Vi har et stort udvalg af trillebører, mørtelbører, staldbører, hjul, dæk, greb og andet tilbehør til både haven og den professionelle bruger.

Filter:
Sortering:
32 produkter

En trillebør og mørtelbør til haven og byggeriet

Trillebøren og mørtelbøren er et af de vigtigste redskaber når du arbejder i haven, og næsten uundværlig når du skal flytte græs, afklip, blade, jord mm. Den gør arbejdet effektivt og med den rette model, har du et uundværligt redskab. De fleste trillebører er standard med gummihjul, men du kan i flere tilkøbe massive hjul, som dog kan skabe dybere hjulspor i græsplænen eller i jorden. Vi har også udvalget til håndværkeren som stiller lidt større krav til trillebøren.

Og når de voksne køber en ny trillebøre er det selvfølgelig også et must at de mindste medlemmer i familien, skal have en trillebøre til børn. Dem finder du også i vores udvalg.

4 trin til valg af trillebøre og mørtelbøre

Det er vigtigt at du vælger en trillebøre og mørtelbøre i forhold til det arbejde, som du forventer at skulle udføre. Her er 4 trin du kan bruge til valg af din næste trillebøre. 

 • Trin 1. Vælg en trillebøre og mørtelbøre med en holdbar og robust kvalitet
  • Vælger du en trillebøre hos 10-4.dk får du en trillebøre i galvaniseret stål, der sikrer en lang levetid og med et luftgummihjul. Den gode kvalitet gør, at den kan bruges hele året, men trillebøren har dog bedst af at blive opbevaret tørt, når du ikke bruger den. De fleste trillebører i vores udvalg, leveres usamlede og sørger du for at følge brugsvejledningen samt efterstramme skruerne, så undgår du en vakkelvorn trillebøre, hvor skruerne i værste fald falder ud af boltene. Enkelte modeller leveres samlede så du kan koncentrere dig om arbejdet.
 • Trin 2. Når du kører med stor last, vælger du størrelse derefter
  • Når du skal vælge trillebøre, er en vigtig faktor børens kapacitet, altså hvor meget den kan indeholde. Kræver din opgave en stor volumen af materialer som sand, mursten eller jord, kan du vælge en trillerøre med stor volumen. En trillebøre fås generelt med en kasse som har forskellig volumen. Her er de mest populære størrelser, som måles i liter.
  • Modellerne med 80 liter vejer oftest mindre end de større modeller, men vælger du Ravendo trillebøre i 100 liter får du en let 12,5 kg og samtidig stærk trillebøre med plast kasse, som kan bruges til alle opgaver. Desuden skal du beslutte dig for, om du vil have en bøjle foran hjulet, som stopper trillebøren, når du skal læsse.
 • Trin 3. Vælg en trillebør med luftfyldte eller punkterfrie trillebørhjul
  • Trillebørhjulene skal være robuste og holdbare og have en passende størrelse, så trillebøren bevæger sig let hen over terrænet. Luftfyldte dæk kan give god affjedring hvorimod solide dæk er modstandsdygtige overfor punkteringer. De fleste trillebører er fra standard monterede med luffyldte trillebørhjul, men du kan tilkøbe punkterfrie hjul, hvis du tit er udsat for punktering.
 • Trin 4. Har du en tung last og en skramlet anlægsvej?
  • Arbejder du med en tung last som f.eks. fra mørtel, sten, jord og byggeaffald, så er det en fordel at trillebøren er forstærket med et stel som har påsvejsede tværs gående stivere. Det gør understellet mere stabilt og selve trillebøren ryster og vrider sig mindre. Og skal du samtidig køre på smalle kørselsramper er du mere sikker på, at undgå at trillebøren vælter. Arbejder du mere med let affald som blade, græs og udkrudt kan du vælge en af modellerne, hvor benene er skruet på, og de modeller er også billigere. 

I vores udvalg finder du også Ravendo staldkærre BU2001SP som er en robust staldkærre og fejekærre med 2 hjul, som med sin lakerede stål kasse, kan holde til lidt af hvert. Staldkærren kan rumme helt op til 200 liter og kan laste op til 250 kg.

Vælg trillebør og mørtelbør efter mærke

Du kan også vælge den trillebør og mørtelbør som du kender og er godt tilfreds med. I vores sortiment finder du trillebører og mørtelbører fra Makita, Ravendo eller Randersbøren og Danbøren.

En trillebøre fås også med batteri

Vi kender trillebører som vi kører med håndkraft, men nu kan du også få trillebører på batteri. Den bruger en elektrisk motor til at drive hjulene, hvilket betyder, at brugeren ikke behøver at bruge fysisk kraft til at flytte den. Trillebører på batteri er ideelle til større byggeprojekter eller havearbejde, hvor der er behov for at flytte store mængder materiale effektivt og uden meget anstrengelse. De kan også håndtere skrånende terræn og tung last. Ulempen kan være at de er dyrere og kræver vedligeholdelse af batterier og elektriske komponenter. Derudover er de afhængige af batteriets levetid, hvilket kan begrænse arbejdstiden på en enkelt opladning.

Trillebøren til børn

Når du arbejder i haven og bruger trillebøren til at fragte blade, brændeknuder, jord, blomster mm. så er det en god idé at tage børnene med på opgaven. Børnene sætter pris på at deltage og have deres egen børnetrillebøre. Derfor har vi også et udvalg af trillebører til børn på 25, 30 og 35 liter, som er målt på ladets volumen. Her kan du købe udvalget af trillebører til børn.

Hvilke fordele kan et barn have af en børnetrillebøre?

 1. Børnetrillebøren er god til at stimulere kreativ leg på, hvor børnene leger havearbejde, transportere sand og sten eller til at skabe deres egen leg med. Her kan børnene bruge deres fantasi og opfinde deres egne lege, som kan hjælpe med at øge deres kreativitet og fantasi.

 2. Brug en børnetrillebør til at udvikle børns motoriske færdigheder, især deres balance og koordination. Når de skubber og trækker børnetrillebøren rundt, bruger de deres krop til at bevæge sig og styre den. Samtidig kan det styrke deres muskler og forbedre deres balanceevne.

 3. Når børn bruger en børnetrillebør, så lærer børnene at tage sig af deres ting og passe på dem. De vil også lære at rydde op efter sig selv og sørge for at lægge børnetrillebøren væk på en ordentlig måde.

Tilbehør til din trillebøre - hjul, slange, greb m.m.

Hos 10-4.dk har vi også en række tilbehør til din trillebøre såsom punkterfrie eller solide trillebørhjul som er gode når du arbejder i et anlæg, hvor der kan være skarpe genstande som punkterer din trillebøre. Du kan også få ekstra slanger, greb eller bare et helt nyt hjul hvis det er nemmere. Du finder vores udvalg af tilbehør til trillebører og mørtelbører her.

Tilbud og billige priser på trillebører og mørtelbører

Hos 10-4.dk finder du et stort udvalg af trillebører og mørtelbører i både høj kvalitet på tilbud og til billige priser. Vi har mærket udvalgte trillebører med mærkatet 'Billigst på Pricerunner' så du altid får den bedste pris. Dertil har vi trillebører på kampagne og på tilbud som du finder med mærket 'Kampagne'.

Se også vores udvalg af Fliserenser | Plænelufter | Rive | Sneskovl- og skraber

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.