Ecostyle universal havegødning 10kg granulat

GOD965
Ecostyle universal havegødning
  • Varenummer: 1347813
  • EAN: 5707883009650
199,95kr.
pr. stk.
På lager 1-3 hverdage Fragtpris: 89,00
Varenummer
Pris:

Produkt 
All round gødning til planter, grøntsager, krukker, plæne m.m.
En allround organisk gødning til grøntsager, blomster, stauder, frugttræer, buske og græsplæner. Gødningen er granuleret og nem at sprede. Kan anvendes både i have, bed, køkkenhave, til stauder, hæk, i krukker og drivhus.Gødningen er CO2 neutral og også godkendt til økologiske arealer. Den er tilsat mikroorganismer og bakterier, som styrker planternes evne til at optage vand og næringsstoffer. Visne plantedele nedbrydes hurtigt og jordens struktur forbedres.
Gødningen er langtidsvirkende og frigives langsomt i jorden, så planterne optager næringsstofferne i takt med, at de har brug for dem. Herved opnår de en bedre sundhedstilstand, som gør dem mindre udsatte for angreb af skadedyr og sygdomme. Der er ikke fare for, at gødningen udvaskes af jorden. Kontinuerlig brug af ECOstyle Universal havegødning giver kraftige, frodige og sunde planter.
Vær opmærksom på at hunde godt kan lide den organiske gødning og derfor gerne vil spise den. Det skader ikke hunden, men den kan få forbigående dårlig mave og skal derfor have adgang til frisk vand.

Brugsanvisning 
Udbring ca. 4 kg gødning pr. 40 m2 i marts/april og juni måned. Vanding eller regn kort tid efter udbringning vil give den hurtigste og bedste effekt. Gødningen pilleret og derfor nem at sprede med hånden. Svider ikke planter og græs og man kan opholde sig på arealet straks efter udbringning. Leveres i 4 og 10 kg vandfaste poser, som beskytter mod fugt og er fremstillet af genanvendeligt materiale. 4 kg har smart genluk-system.
Kan også anvendes på økologiske arelaer

Dosering
10 kg pr 100m2

Indhold 
10 kg

NPK-værdi
7-1-5

Rækkeevne 
10 kg rækker til ca. 100 m2.

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.