Ecostyle plænegødning 10kg granulat

GOD963
Ecostyle plænegødning Tag campaign
Ecostyle plænegødning
  • Varenummer: 1347811
  • EAN: 5707883009636
151,00kr.
pr. sæk
På lager 1-3 hverdage Fragtpris: 89,00
Varenummer
Pris:

Produkt 
Organisk gødning, der giver robust plæne.
Organisk plænegødning, der giver en flot grøn og robust plæne, som holder farven hele sæsonen. Gødningen er langtidsvirkende og frigives langsomt i jorden, så græsrødderne optager næringsstofferne i takt med, at de har brug for dem. Jordens struktur forbedres og planterne opnår en bedre sundhedstilstand, som gør dem mindre udsatte for angreb af skadedyr, sygdomme og mos.
Gødningen er CO2 neutral og også godkendt til økologiske arealer. Er tilsat mikroorganismer og bakterier, som hurtigt nedbryder afklippet græs og styrker græssets evne til at optage vand og næringsstoffer. Desuden skal græsset ikke slås så ofte og det holder sig grønt længere. Brug af ECOstyle plænegødning giver en kraftig, robust og sund plæne med stærkt græs.
Vær opmærksom på at hunde godt kan lide den organiske gødning og derfor gerne vil spise den. Det skader ikke hunden, men den kan få forbigående dårlig mave og skal derfor have adgang til frisk vand.

Brugsanvisning 
Udbring ca. 4 kg plænegødning pr. 80 m2 i marts/april, i juni og igen i aug./sept. Vanding eller regn kort tid efter udbringning giver den hurtigste og bedste effekt. Gødningen er i pilleform og derfor nem at sprede med hånden eller med en spredevogn. Den svider ikke græsset og man kan opholde sig på plænen straks efter udbringning. Leveres i 4 og 10 kg vandfaste poser, som beskytter mod fugt og er fremstillet af genanvendeligt materiale. 4 kg har smart genluk-system.
Kan også anvendes på økologiske arealer

Dosering
10 kg plænegødning pr 200 m2.

Indhold
10 kg

NPK-værdi 
10-1-4

Rækkeevne 
4 kg rækker til ca. 80 m2.

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.