Varde brændeovne

Varde brændeovne findes både som væghængte, fritstående og indbyggede brændeovne. Varde brændeovne er CE mærkede og lever op til Ecodesign 2022. De kendetegnes endvidere ved en høj virkningsgrad, så du får mest mulig varme ud af dit brænde. Søger du en billig Varde brændeovn, så er 10-4.dk stedet.

Filter:
Sortering:
35 produkter

Varde brændeovne giver varme og charme

Varde Ovne er primært kendt for den høje kvalitet og holdbarhed. Brændeovnene er fremstillede af materialer af høj kvalitet og er designede til at modstå den intense varme og slid, der kommer fra brænding over tid. Dertil har Varde Ovne fokus på at opnå en effektiv varmeudnyttelse, for at maksimere forbrændingen og minimere varmetabe. For dig betyder det, at du får mest muligt ud af dit brændsel og opnår en effektiv opvarmning af dit hjem. Varde Ovnes brændeovne er nøje miljøtestede og efterlever danske normer og regler samt EU lovkravene i forordningen Ecodesign 2022.

Samtid med at der arbejdes på at udvikle nye funktioner og at forbedre brugeroplevelsen, er der også lagt vægt på æstetik og design. Brændeovnene er ikke kun funktionelle, men de har også et moderne og stilfuldt udseende, der passer til forskellige boligstile og præferencer. Du kan finde forskellige modeller med forskellige designs, størrelser og materialer.

Husk, at det er en god idé at overveje dine individuelle behov og præferencer, når du vælger skorsten og brændeovn samt at konsultere din lokale skorstensfejer.

Brændeovne med konvektion eller strålevarme

Brændeovne med konvektion fordeler hurtigt varmen ud i hele rummet og giver samtidig en mere behagelig varme. Stråleovne stråler varmen ud, hvor den koncentrerer sig tæt omkring ovnen og fordeles langsomt rundt i rummet. Vardes brændeovne er alle konvektionsovne.

Varde brændeovne fås som fritstående ovne som du nemt kan placere i rummet, væghængte eller frithængende modeller som er mere diskrete, glas i 3 sider og pladsbesparende samt som pejseindsatser, der mures ind i væggen.

 

Hvilken Varde brændeovn skal jeg vælge?

Udover det æstetiske og energimærket A eller A+, er det vigtigt at vælge en brændeovn, der effektmæssigt også passer til din bolig eller det rum den placeres i, så du får mest mulig glæde af din investering.

Er brændeovnen din primære varmekilde i boligen, skal du vælge en ovn der ikke er alt for lille til at kunne opvarme rummet tilstrækkeligt. Omvendt skal du heller ikke vælge en ovn, der er overdimensioneret, da du kommer til at holde igen med lufttilførslen, for ikke at få for høje temperaturer i rummet. Og holder du igen med lufttilførslen, risikerer du at ruden og skorstenen soder til og du får ikke udnyttet forbrændingen optimalt.

Er brændeovnen derimod en supplerende varmekilde (hyggevarme), er det en god ide at vælge en lidt mindre brændeovn med en nominel effekt på 3-5 kW, hvor du kan udnytte forbrændingen optimalt. Således kan du via filteret nominel effekt, finde udvalget af de mindre Varde modeller (3-5,9 kW) og de større modeller (6-8,9 kW).

 

Vores udvalg af Varde Ovne-modeller

Vores udvalg af brændeovne strækker sig over alle de populære modeller fra Varde Ovne:

Varde Ovne Aura

Aura-serien består af en række modeller, hvor både låge, topplade, rist, bund og røgfang er lavet i støbejern.

  • Røgrøret på disse modeller kan sættes både på toppen og bagud. Du har dermed store variationsmuligheder i opsætningen.
  • Et ergonomisk korrekt brændkammer sikrer at det både er let at fyre og rengøre brændeovnen.
  • Luftreguleringen er let at styre, hvilket sikrer dig, at du udnytter brændet bedst muligt.
  • Opvarmer rum mellem 30-105 m2

Varde Ovne Lyon

Lyon-modellen har glas i 3 sider, så du kan se ilden fra flere sider. Opvarmer rum mellem 45-120 m2. Køb Varde Ovne Lyon her.

Varde Ovne Nice

Nice-modellen har et elegant buet udseende med afrundede former, svævende på en piedestal. Ligesom på mange af de andre modeller, får du 180 graders flammeoplevelse. Opvarmer rum mellem 45-120 m2.

Varde Ovne Samsø

Samsø-modellen minder både om en pejs og et åbent ildsted med det store brændkammer foroven, og har et både meget let og rustikt design. Ensartede håndtag ved brændkammer og askeskuffe. Opvarmer rum fra 30-105 m2.

Varde Ovne Shape

Shape-modellen er en høj, slank ovn, som både passer godt ind i rummet og ikke fylder meget – ligegyldigt hvor den placeres. opvarmer mellem 30-105 m2.

  • Låge, topplade, rist, bund og røgafgang er af støbejern i høj kvalitet.
  • Ergonomisk korrekt brændkammer, der sikrer at det både er let at fyre op i ovnen samt at rengøre den.
  • Luftreguleringen i ovnen er placeret under toppen – og er let at styre.

Varde Ovne Thurø

Thurø-modellen er den klassiske brændeovn, der både er lav og tætbygget. Modellen har et ekstra bredt brændkammer, hvis dine brændeknuder er store. Opvarmer fra 45-120 m2.

Westfire Uniq 36 og 37 væghængt

Enkel og svævende væghængt brændeovn som fås med glas i fronten eller glas i 3 sider. Opvarmer fra 50-100 m2.

Westfire Uniq 26, 36,37,44 og 45 fritstående brændeovne

Enkle og elegante modeller hvor du kan vælge de traditionelle runde og firkantede modeller samt de mere specielle modeller på piedestal eller med glas i 3 sider. Opvarmer fra 50-100 og nogle modeller helt op til 150 m2.

Westfire Uniq 32 og 35 pejseindsats

Uniq 32 pejseindsatsen er klassisk designet med smal eller bred ramme. Opvarmer fra 50-150 m². Uniq 35 med 3 eller 4 sidet som opvarmer fra 30-100 m².

Pleje og vedligehold af brændeovnen

Vi har et udvalg af produkter til pleje og vedligehold af din brændeovn som du kan bruge til at fjerne ridser med, rense sod af ruden, lim til pakningssnor og pakningsnor.

Er du på jagt efter tilbehør eller reservedele kan du finde rensedørristerøglederpladersidesten og glas samt gulvplader.

 

Korrekt optænding og fyring i Varde brændeovne

Den rigtige optænding og luftregulering i brændeovnen er afgørende for din brændselsøkonomi. Se video.

Luftregulering på Varde brændeovne

Tips til bagudmontering af Varde brændeovne - Se video 

Billige Varde brændeovne på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på Varde brændeovne og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Mærket 'Bestseller' fortæller dig at modellen er en af vores mest populære. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Yderligere rådgivning

Er du på udkig efter endnu mere rådgivning? Læs mere i Varde Ovnes "Råd og Vejledning"-kategori på deres hjemmeside her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.