Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Havemaskiner

Her på siden finder du et bredt sortiment af forskellige havemaskiner, der vil sikre dig en pæn og nydelig have – og hvem elsker ikke en flot og nydelig have?

Fælles for alle vores maskiner er, at de nøje er udvalgte af vores erfarne indkøbere, således du er sikret de nyeste maskiner af allerhøjeste kvalitet til konkurrencedygtige priser! Du finder blandt andet en traditionel plæneklipper, en innovativ robotplæneklipper og sågar en sneslynge. Du finder selvfølgelig også havetraktorer, hækkeklippere, kædesave og meget mere!

Med andre ord finder du her maskiner til både små og store opgaver upåagtet havens størrelse.

Pålidelige og effektive havemaskiner haves i et stort udvalg

Havemaskinerne er her på siden inddelt i 21 forskellige kategorier såsom græstrimmere, plæneklippere og hækkeklippere m.m. Hvis du er i tvivl om hvilken type plæneklipper du skal vælge, så kan du få råd og vejledning på vores plæneklipperguide.

Vi fører en lang række kvalitetsmærker og maskiner, der gør vejen mod den pæne og nydelig have lettere og hurtigere end nogensinde før. Således får du mere tid til at nyde livet i haven!

Der er mange positive aspekter ved havearbejdet og ud over at være hyggeligt, afslappende og afstressende, er havearbejde også rigtig god motion. Problemet er dog, at man tit løber panden mod muren, da havearbejdet ofte tager længere tid end beregnet, og er langt mere fysisk end først antaget.

En havemaskine er en kæmpe hjælp i den moderne have, og med en god havemaskine, kan du nemmere holde haven flot og pæn, og samtidig få tid og overskud til at nyde haven.

Men før du kaster dig over en given havemaskine, er der dog en række faktorer, du med fordel kan have in mente:

Udformning og brugerkomfort

Sikkerhed, effektivitet samt brugervenlighed er nogle af de allervigtigste faktorer for valget af en havemaskine. For mange af os er det noget, vi bruger intensivt, hvorfor en ergonomisk udformning spiller en vigtig rolle i forhold til at undgå gener og ubehag.

Drivmiddel og effekt

Overvej hvilke arbejdsopgaver og hvor ofte du skal bruge maskinen. Kræver arbejdsopgaverne en kraftfuld benzinmotor eller kan du nøjes med et mindre batteri? Ligeledes hvor længe du ønsker, at kunne arbejde af gange uden at skulle holde pause.

Gearing

Alt efter hvilken arbejdsopgave, der skal imødekommes, kan det være en stor fordel at vælge en maskine, der har flere forskellige hastigheder, og derfor kan tilpasses efter opgave og materiale.

Stabilitet og robusthed

Det er vigtigt, at havemaskinen har en robust og stabil konstruktion - gear og lejer skal være veldimensionerede. Stød og stødpåvirkninger må ikke være noget problem for maskinen, ligesom den bør være let at vedligeholde.

Hvad enten du har et favoritmærke, som du altid vender tilbage til, eller du søger et nyt frisk pust til at imødekomme haveopgaverne, så vil du helt sikkert kunne finde det bedste på 10-4.dk

Populære Produkter

Gardena Robotplæneklipper

Se hele vores udvalg af Gardena robotplæneklippere her

Bosch Hækkeklipper

Se hele vores udvalg af Bosch hækkeklippere her

AL-KO Plæneklipper

Se hele vores udvalg af AL-KO plæneklippere her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.