AL-KO plæneklipper

Vi har et stort udvalg af de kendte AL-KO plæneklippere uanset om du foretrækker den med batteri eller den benzindrevne Al-Ko plæneklipper. Dertil finder du også cylinderklipperen model Gudenaa som er en legende blandt håndklippere.

Hvilke fordele er der ved en AL-KO plæneklipper?

Hos 10-4.dk finder du et stort udvalg af plæneklippere til din græsplæne fra AL-KO og drag fordel af mere end 50 års erfaring inden for haveteknik, tysk produktudvikling og Al-Ko's egen plæneklipperproduktion i Østrig. Med en Al-Ko plæneklipper får du brugervenlighed, fremragende teknik, moderne design og innovative produktegenskaber.

AL-KO plæneklipperens fortræffelige egenskaber

Du ændrer klippehøjden med et enkelt greb og alt efter model, kan du få op til 7 trin. På udvalgte modeller er det muligt at sætte en bioprop i plæneklipperen hvorefter græsset klippes og findeles til bioklip. På den benzindrevne model er der store baghjul som skåner plænen og giver dig det bedste greb, når du har valgt model som er selvkørende. AL-KO plæneklipperen er udstyret med MaxAirflow-technology som skubber græsset bagud i opsamleren så den bliver fyldt bagfra og derfor skal tømmes færre gange. Når opsamleren skal tømmes, findes der på udvalgte modeller, en indikator som viser hvornår opsamleren skal tømmes. Når du tømmer opsamleren sørger EasyClick-ophænget for at det er nemt at klikke den af og på. 

Du får optimal betjening af plæneklipperen på grund af grebet og EasyDrive på udvalgte modeller. Ved de benzindrevne modeller er der takket være ny konstruktion, tilstrækkeligt at påfylde ekstra olie, hvor man tidligere skulle udskifte den jævnligt. Dog skal man som altid være opmærksom på benzinens kvalitet, hvis den har stået stille længe.

Aflæs batteriets akktuelle ladetilstand ved at trykke på en knap og takket være lithium-ion teknologien kan batteriet lades når som helst i en fart og batteriet er uden huske-effekt.

Hvilke AL-KO plæneklipper modeller er der at vælge mellem?

Du kan få den legendariske Gudenå håndskubber og den billigere cylinderklipper her. AL-KO har også plæneklippere på batteri og på benzin. Og ønsker du en plæneklipper på batteri med lader og batteri fra AL-KO kan du finde dem her.

Fandt du ikke den rigtige model kan du se hele vores udvalg af plæneklippere og græsslåmaskiner her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.