Dewalt hækkeklipper

Med en hækkeklipper fra Dewalt kan du - takket være mange smarte funktioner - langt lettere skære dig igennem enhver haveopgave.

Med Dewalt hækkeklipperen får du høj ydelse i længere tid

Med en Dewalt hækkeklipper får du et kompakt letvægtsdesign som mindsker brugertrætheden under arbejdet, hvorfor det bliver en smal sag at klare små som store haveopgaver. På akku-modellerne får du op til 75 min klipning pr. opladning, og kvalitetskomponenter - som et laserskåret sværd af hærdet stål - øger maskinens levetid betydeligt og bevarer skarpheden. De skarpe og holdbare blade sikrer et rent og præcist snit, hvilket er essentielt for plantens sundhed og udseende.

Dewalt hækkeklippere er kendt for deres robuste og holdbare konstruktion, hvilket betyder, at de kan holde til hård brug over længere tid. Materialerne og komponenterne, der bruges i Dewalt hækkeklippere, er af høj kvalitet, hvilket sikrer en lang levetid og pålidelig ydeevne.

Udvalgte Dewalt hækkeklippere bruger også 18V XR batteri systemet, så du får professionel ydelse med praktisk batteridrift. Batterierne kan bruges på tværs af maskinerne fra Dewalt så du har lettere ved at genbruge og udnytte batterierne i dit arbejde og spare tid på ladning og omkostninger på investering forskellige batterimodeller. Dewalt hækkeklippere fås i 18V og 54V.

Hækkeklipperne er udstyrede med forskellige sikkerhedsfunktioner, såsom hurtigstop af blade og beskyttelsesskærme, der bidrager til en sikker brug. Og så tilbyder Dewalt ofte en solid garanti, kundeservice og et bredt udvalg af reservedele på deres hækkeklippere, hvilket giver dig ekstra tryghed.

Er du på jagt efter en Dewalt stanghækkeklipper så har du muligheden for at vælge mellem flere varianter på batteri.

Få 3 års garanti på Dewalt hækkeklipperen ved at registrere dig

Du kan registrere din Dewalt hækkeklipper og få 3 års garanti.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den hækkeklipper Dewalt hækkeklipper, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

På udkig efter et andet produkt?

Se hele vores udvalg af hækkeklippere | Makita hækkeklippere 

Dewalt hækkeklippere i høj kvalitet til lave priser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.