Bosch multicutter

Her på siden finder du både lednings- og akkudrevne multicuttere fra Bosch, der først og fremmest udmærker sig på deres høje ydelse. Med op til 20.000 svingninger pr. minut kan du varetage alle de forskellige opgaver, der har givet multicutteren dens navn.

Læs mere om Bosch multicuttere nedenfor

Konstant og konsekvent kvalitet

En multicutter er et værktøj med et hav af muligheder, og kan anvendes til rigtig mange formål. Med sådan et værktøj kan du bl.a. både:

  • save
  • skære
  • skrabe
  • afkappe
  • slibe
  • polere
  • fjerne fuger
  • mv.

Bosch har udviklet multicuttere der udgør den perfekte kombination mellem lav vægt og høj effekt. Konstantelektronik sikrer en ensartet ydelse, uanset om belastningen skifter, og snap-in-funktion gør det muligt at skifte tilbehøret på få sekunder - uden brug af værktøj!

Du får med andre ord ekstra meget arbejdsglæde med en multicutter fra det anerkendte tyske mærke.

Læs mere om Bosch multicuttere nedenfor:

Oplev alsidigheden med en multicutter

Bosch multicutter er i høj grad et multiværktøj. Værktøjet har mange anvendelsesmuligheder og du kan klare et hav af opgaver med den. Med andre ord: enhver handymand kan med fordel købe en multicutter.

Bosch multicuttere er af høj kvalitet og er en kraftfuld og effektiv maskine, og er udstyret med et ergonomisk greb belagt med gummi, hvor man kan betjene værktøjet sikkert, behageligt og med stor præcision. 

Den ultimative problemløser

Med det rette tilbehør kan maskinen enten skære gulvtæpper til, afkappe plastik- og metalrør, skære i isolering, metal og fliser samt skære, slibe og polere træ. Dette er naturligvis kun et udsnit af, hvad en multicutter kan præstere.

En stor fordel ved at have en multicutter er at den kan skære tæt på kanter, i hjørner og på vanskeligt tilgængelige steder. Det er især en fordel når man skal lægge gulvpaneler og tilpasse dem vægge, hjørner og dørkarme.

Tilbehøret til denne opgave er typisk en universalklinge.

Et andet særdeles nyttigt tilbehør til en multicutter er dyksavsklingen, som findes i flere forskellige dimensioner og er specielt handy til dyksnit i træ, plast og ikke-jern-metaller. Dette er især en hjælp, når man skal installere ventilationsgitre, skæring af gipsplader, usparing af kanaler til kabler osv.

De fleste af vores multicuttere har de vigtigste tilbehør med i købet, men læs selv på produktet, hvis du vil være sikker.

Se video om Bosch GOP 55-36 her:

Udvalgte modeller i vores sortiment

På udkig efter en anden multicutter?

Se hele vores udvalg af multicuttere her

Se også hele vores udvalg af Bosch multislibere her 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.