Bosch gør-det-selv multisliber

Med en Bosch multisliber får du, som navnet angiver, mulighed for at klare flere typer arbejdsopgaver med den samme maskine. Fx kan du både slibe og polere, og SDS-systemet giver dig tilmed mulighed for at bruge forskellige forsatser som fx slibetunge og lamelforsats.

Filter:
Sortering:
1 produkter

Handy og kraftfuld alsidighed!

Med en multisliber fra Bosch kan du arbejde på selv meget begrænset plads, og på små flader. Den tyske producents eget mikrofiltersystem og maskinernes indbyggede støvudsugningselement gør arbejdet til en ren fornøjelse.

Med en multisliber kan du fx få slebet og poleret dit træbord, skab, eller karmene i vinduet eller døren. Den trekantede slibeflade gør det lettere at komme i alle hjørner. Vores udvalg af Bosch multislibere her på siden har desuden et mikrofiltersystem som bidrager til et renere luft og arbejdsmiljø, ved at suge støvet direkte op igennem bunden, imens du sliber. Filterboksen kan let tages af og tømmes. 

Et smart og effektivt værktøj

For at gøre arbejdet så let som muligt, så du kan fokusere på slibearbejdet, kan du lynhurtigt skifte dit slibeblad ved hjælp af velcro. Med velcro-systemet kan du hurtigt skifte slibebladet hvis du f.eks. skal ned i en finere blad.

Bosch har også et todelt slibebladsystem på deres multislibere, som gør at du kan udnytte dit slibeblad bedre. Du kan ganske enkelt let klikke den forreste trekant af og dreje den rundt, så den udnyttes effektivt. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde multisliber, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig! 

Se også vores udvalg af Bosch overfræsere her | Festool multisliber

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.