Dewalt bore-/skruemaskine

Bore-/skruemaskinerne fra Dewalt scorer gang på gang højt på funktionalitet, kvalitet og ikke mindst en yderst konkurrencedygtig pris. Den traditionsrige amerikanske virksomhed formår samtidig at optimere deres produkter, og resultatet er ikke til at tage fejl af.

Bore-/skruemaskinen er fyldt med pålidelig amerikansk mekanik

Med en bore-/skruemaskine fra Dewalt kommer du ikke til at gå ned på udstyret! Elværktøjet er både stabilt og særdeles effektivt takket være en lang række smarte funktioner. Bl.a. får du:

  • Nøglefri borepatroner, til let og problemfri udskiftning af bor - selv med én hånd
  • Justérbart drejningsmoment
  • LED-lys
  • Den nyeste Li-Ion batteriteknologi

Herudover får du smarte detaljer som:

  • Bæltekrog i stål
  • Kraftig magnetisk bitholder
  • Innovativ kulløs motorteknologi

Dewalt bore-/skruemaskine - Guaranteed tough

Kendetegnet for Dewalt værktøj er deres gule og sorte farver. Mange ser på værktøj i denne farve og forbinder det med kvalitet.

Der er mange forskellige størrelser af Dewalt skruemaskiner og det er vigtigt at du finder den der passer til dit behov. Vi forhandler maskiner i 10,8V, 14,4V og 18V. Nogle finder du med kuffert, batterier og ekstra tilbehør, men hvis du i forvejen allerede ejer dette kan du også nøjes med at købe en ekstra skruemaskine til lavere priser. 

Hos 10-4 er Dewalt blandt de mest populære mærker og er i Nordamerika det bedst sælgende mærke til professionelle håndværkere i dag.

Dette er beviset på at Dewalt er anderkendt for sin kvalitet. Med en Dewalt skruemaskine får du et kraftfuldt, holdbar og præcist værktøj.

Dewalt bore-/skruemaskine til både håndværkere og private

Det er vigtigt at få fat i den rette boremaskine til dit behov, og med Dewalt er det muligt at finde en boremaskine der passer til præcist den type opgaver, du er udsat for.

Dewalt er kendte for deres kraftfulde boremaskiner og velkendte gule design. Uanset om du har behov for en ekstrem kraftfuld maskine til brug på arbejdet, hvor du ikke kan gå ned på udstyret.

I vores sortiment finder du Dewalt boremaskiner af forskellig ydeevne, og du kan vælge imellem 10,8V, 14,4V eller 18V. Dewalt boremaskiner kommer både som hele sæt med kuffert, batteri og lader, men du kan også finde maskinerne som løse dele, hvor du kun betaler for selve boremaskinen.

Billige Dewalt bore-/skruemaskiner

Hos 10-4 bestræber os på at have de billigste varer på markedet og kigger du efter streameren 'Billigst på Pricerunner' på udvalgte Dewalt bore-/skruemaskiner, får du en rigtig god maskine til en billig pris.

Øvrige spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den Dewalt bore-/skruemaskine, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se også udvalget af Dewalt slagnøgler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.