Murbor

Murboret er designet til at tackle de udfordringer, der opstår ved boring i hårde materialer som mursten, bløde fliser og i få tilfælde beton. Disse bor er fremstillede med robuste spidser og forstærkede skær, der kan modstå den høje belastning og varme, der genereres under boringen. Fordelene ved at bruge murbor inkluderer øget effektivitet, mindre slid på værktøjet og evnen til at lave rene, præcise huller, hvilket er afgørende for en sikker fastgørelse i byggematerialer.

Filter:
Sortering:
31 produkter

Murbor af en god kvalitet

Et murbor er et bor som er specielt designet til at bore i mure og andre hårde materialer. Det kendetegnes ved sin hårdmetal- eller diamantbelagte spids, som hjælper med at skære igennem hårde overflader uden at beskadige boret eller materialet. Murbor bruges i en række bygge- og renoveringsprojekter, hvor der er behov for at montere rammer, hylder eller andre elementer på murværk.

Anvendelsesområder for murbor

Murbor er uundværlige for hjemmeforbedringsprojekter og kan med fordel bruges i små byggeprojekter, hvor der skal bores i mursten, fliser eller få huller i beton. De er ideelle til at installere elinstallationer, VVS, oprette fastgørelsespunkter for tunge genstande og mange andre opgaver, hvor almindelige bor ikke er tilstrækkelige. Murbor fås i flere længder og tykkelser.

Overvejelser ved køb af murbor

Når du skal købe et murbor, er det vigtigt at overveje størrelsen og længden af boret i forhold til de opgaver, du planlægger at udføre. Materialet og kvaliteten af boret er også vigtigt, da dette kan påvirke både ydeevnen og levetiden. Ønsker du et bor med længere levetid kan du vælge extreme varianterne, da disse har mere carbid på spidsen, som giver en 2x levetid. 

I husholdninger kan universalboret også vælges, hvis der ønskes et, bor der kan klare flere opgaver. Hvis der skal bores mange huller i beton eller bores i armeret beton, bør der i stedet vælges borehammer og hammerbor til disse opgaver, da maskiner hertil er mere kraftige end normale bore-/skruemaskiner der bruges til murbor og universalbor.

Se også vores udvalg af Betonbor SDS hammerbor | Metalbor HSS Pro | Murbor masonry | Sneglebor |

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.