Superwood beklædningsbrædder

Superwood beklædningsbrædder er gennemimprægneret gran i høj kvalitet, som er velegnet til facadebeklædning, og de er en fantastisk løsning til at give dit hus et smukt og naturligt udseende, der holder i rigtig mange år. Se hele udvalget af Superwood nedenfor.

SUPERWOOD – smuk og holdbar facadebeklædning

Med Superwood beklædningsbrædder kan du give dit hus et naturligt udseende, som holder i mange år – især med den rette træbeskyttelse. Desuden gør bræddernes lave vedligeholdelseskrav dem til en populær løsning som facadebeklædning for boligejere.

Design din facade med Superwood

Har du et byggeprojekt, du skal have realiseret? Prøv Superwood konfiguratoren og få et tilbud!

Fra nordisk skov til dit hjem – kom med på rejsen

Superwood fremstilles af nordisk gran fra udvalgte skove. Superwood er grundige med at udvælge og købe den bedste udskæring fra savværkerne. Der anvendes kun nordisk gran fra nøje udvalgte miljømærke certificerede savværker i Sverige, Norge og Finland.

Inden træet sendes til gennemimprægnering testes det, at fugten er korrekt.

Unik imprægneringsproces

Superwood sikrer en unik gennemimprægnering af træet med deres patenterede imprægneringsteknologi, og skaber fundamentet for lang holdbarhed, som er mange gange længere end ubehandlet gran. Superwood har udviklet et anlæg, der anvender genbrugt kuldioxid til at opløse og transportere træbeskyttelse ind i brædderne – dette sker i en patenteret højtryksproces.

Mens traditionel imprægnering giver begrænset beskyttelse på overfladen, så sikrer den unikke imprægneringsteknologi, at træet er beskyttet hele vejen ind i det inderste. Gennemimprægneringen beskytter desuden træet effektivt mod svamp og råd uden brug af tungmetaller eller organiske opløsningsmidler. Der anvendes desuden mere end 100 gange mindre træbeskyttelsesmiddel sammenlignet med traditionel imprægnering.

Sortering og overfladebehandlingen

Inden træet sendes videre sorteres ved hjælp af en scanner, hvor Superwood kan finde eventuelle fejl og skader i træet og fjerne disse. Herefter overfladebehandles træet med grunder og tørres, for herefter at blive topmalet.

Montering og vedligeholdelse

Vælger du selv at montere Superwood beklædningsbrædder, så anbefaler vi, at du følger anvisningerne fra producenten for at opnå det bedst mulige resultat.

Superwood montagevejledning & monteringsvejledning

Vedligeholdelseskravene til Superwood beklædningsbrædder er minimale. Det anbefales dog, at udvendige facader vedligeholdes med husvaskprodukter minimum en gang om året, da en ren overflade afviser vand og smuds bedre, og dermed har du en smukkere overflade i længere tid. Det anbefales IKKE, at der bruges højtryksrenser på Superwood. Desuden bør løse brædder fastgøres eller udskiftes.

Læs mere om vedligeholdes af Superwood

Superwood – kvalitet til billige priser

Hos 10-4 finder du en række Superwood produkter i sortimentet. Superwood SW12 AART og Superwood SW01 AART er fremstillet med klassisk fer og not.

  • Superwood SW12 er et lodret profilbræt, og bør kun anvendes til lodret beklædning, der er beskyttet helt ind i kernen. Selv når du saver i træet, er den nye overflade stadig beskyttet.
  • Superwood SW01 med klassisk fer og not beklædning til vandret og lodret beklædning. Ved vandret montering fungerer bunden af profil som vandnæse.
  • Superwood SW08 stolper kan anvendes som hjørneafslutninger og stolper. De kan ikke bruge i jordkontakt.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde de rigtige beklædningsbrædder, der passer bedst til dig og dine behov.

Send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Se hele udvalget af beklædningsbrædder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.