Troldtekt extremfin træbeton 25x600x1200mm hvid K5

242512012101 træbetonloftplade
Billigst på Klarna Pricerunner
Troldtekt extremfin træbeton Tag Tag_Bestseller
Troldtekt extremfin træbeton
 • Varenummer: 1863086
 • EAN: 2100000287307
169,43kr.
pr. m2
m2
122,00kr.
pr. pl
pl
Husk også
Varenummer
Pris:

Produkt

Troldtekt loftplader akustik extrem fin hvid 101 i dimensionen 25x600x1200 mm med K5 kant er en klassisk et-lags akustikplade, som kan anvendes til de fleste typer byggeri. Troldtekt loftplader er træbetonplader fremstillet af naturprodukterne træ og cement, som tilsammen sikrer unikke lydabsorberende egenskaber. Dette kombinationsmateriale af træ og beton har en naturlig styrke, tåler fugtige omgivelser og udgør samtidig en effektiv brandsikring. 

Troldtekt loftplader akustik monteres typisk direkte på forskalling, men kan også monteres i nedhængt skinnesystem. Oftest lægges bagvedliggende mineraluld for at sikre en optimal lydabsorption. Overfladen extrem fin angiver pladens struktur, og det betyder, at træbetonpladen i dette tilfælde har træspåner - også kaldet træuld - med en bredde på ca. 0,5 mm. 

Vær opmærksom på at mindre farvevariationer kan forekomme i træbetonpladerne grundet materialernes natur. Ved hvid Troldtekt loftplader vil kanterne fx fremstå en anelse lysere end resten af pladen, hvilket ikke kan undgås ved kantbearbejdningen/fasningen af pladen. Vælger du et Troldtekt loftplader undgår du ligeldes fordyrende efterbehandling som spartling og maling, og rengøring klares nemt med en støvsuger eller en opvredet klud.

Specifikationer for Troldtekt loftplader hvid extremfin 25x600x1200mm K5

 • Producent: Troldtekt
 • Model: Extrem fin
 • Struktur: Extrem fin (0,5x1,0 mm træspåner)
 • Dimension: 25x600x1200 mm
 • Farve: Hvid 101
 • Kant: K5 (5 mm fas)
 • Fastgørelse: Skruer pr. 60 cm (6 skruer til hver plade i dimensionen 600x1200 mm)
 • Dækkeevne: 0,72 m2 pr. plade
 • Sortering: 1. sortering
 • Vægt: 11,7 kg/m2

Download

Monteringsvejledning - Troldtekt

VIGTIG INFORMATION!

Det er vigtigt, at Troldtekt pladerne får lov at akklimatisere, inden du sætter dem op. Akklimatisering vil sige, at pladerne skal tilpasse sig den temperatur og fugtighed, der forventes at være i rummet, når byggeriet tages i brug. Akklimatiseringen sker bedst ved at “pinde pladerne op” - dvs. ved at lægge strøer (pinde) mellem pladerne og sørge for god ventilation i rummet. Troldtekt er et rent naturmateriale, som består af ca. 50% træ, og derfor vil pladerne “arbejde” for at opnå samme temperatur og fugtighed som omgivelserne - i lighed med f.eks. trægulve. Du bør derfor ikke begynde at montere Troldtekt, før byggeriet er helt lukket, og der er sat varme på. Troldtekt pladerne har været gennem en tørreproces, inden de forlader fabrikken i Troldhede, men ved transport eller opbevaring kan pladerne igen tage fugt til sig. Hvis du monterer Troldtekt plader uden at akklimatisere dem først, risikerer du, at pladerne trækker sig sammen (krymper), når de tørrer, så der opstår mindre svindrevner. Hvis pladerne tager fugt til sig efter montagen, vil de blot skubbe sig ind i hinanden. Der er altså ikke risiko for at de udvides så meget at de skubber til andre bygningsdele. Det anbefales at akklimatisere pladerne minimum 2 uger og maksimum 8 uger inden montering.

Privathjem i Solbjerg fik dokumenteret bedre akustik

Fra rumklang til livskvalitet

På udkig efter et andet produkt?

Se hele udvalget af Troldtekt træbeton

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.