Malertape

Malertape er en god ide at bruge til diverse malerprojekter, da man sikrer skarpe kanter og ingen maling på lister eller andet. Malertape fås i mange forskellige størrelser fra 12 mm og helt op til 50 mm. Se udvalget af malertape fra Tesa herunder.

Gode råd til brug af malertape

Der er mange valgmuligheder når det kommer til malertape. Hvis du skal dække træværk af, inden du begynder på et malerprojekt, anbefales det at du bruger en malertape på mindst 35 mm i bredden. Dette anbefales da det stikker noget ud over kanten, og dermed også dækker for eventuelle stænk.

Det er bedst at undgå alt for mange korte stykker, når man skal dække af, da de korte stykker giver risiko for, at der kommer små hakker i malingen. Dog kan alt for store stykker være svære at håndtere, så det anbefales at man tager omkring 1 meter af gangen.

Malertape kan også bruges til at forsegle samlingerne, hvis man vælger at tildække sit gulv med gulvpap, her anbefales det også at man bruger en bred variant af malertape.

Skal man male på udendørs projekter anbefales det, at man altid bruger malertape med UV filter. Dette anbefales da limen på almindelig malertape hurtigt vil ”brænde” fast til overfladen, og det vil dermed næsten være umuligt at fjerne igen.

Det anbefales også at man hurtigt fjerner den indendørs malertape, så man forhindre at hive malingen med af.

Her finder du vores udvalg af afdækningspap, -folie og -tæppe.

Tesa Malertape - Køb online på 10-4.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.