Scholl Intense Repair fodcreme, 150 ml

Scholl Intense Repair
  • Varenummer: 9146435
  • EAN: 3528285211012
39,95kr.
pr. stk.
På lager 1-2 hverdage Fragtpris: 45,00
Varenummer
Pris:

Produkt

Scholl Intense repair fodcreme er en reparationscreme til fødder med ekstra tør eller beskadiget hud, der hjælper med at genoprette meget tør hud og plejer hudrevner på hælene.  
Cremen fugter huden og gør fødderne blødere og glattere, og den hjælper med at genoprette meget tør hud og plejer hudrevner på hælene.

Regelmæssig brug af Scholl Intense repair fodcreme hjælper cremen med at genoprette den naturlige hudbarriere og forhindre, at huden bliver hård. Fodcremen påføres dagligt på rene og tørre fødder – cremen maseres forsigtigt, så cremen trænger ind i huden.

Hvis du har diabetes eller dårlig blodcirkulation, skal du kontakte en læge eller en sundhedsfaglig person, før du bruger dette produkt.

Opbevares utilgængeligt for børn. Påfør ikke på åbne, blødende eller inficerede revner. Stop anvendelse øjeblikkeligt, hvis irritation opstår. Undgå kontakt med øjnene. Må ikke udsættes for temperaturer over 40°C.

Kun til udvortes brug. Efter påføring skal du være forsigtig med at glide. Hvis produktet anvendes i store mængder, skal du huske at skifte tøj og sengetøj regelmæssigt, som har været i kontakt med produktet, og holde dem væk fra flammer for at undgå brandfare.

Produktfordele

  • Hjælper med at genoprette meget tør hud og plejer hudrevner på hælene
  • Fugter huden og gør fødderne blødere og glattere
Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.