Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Traktor

Mangler du hjælp til havearbejdet? Vi forhandler et dybt og bredt sortiment af pedaltraktorer fra Rolly Toys. Vi har traktorer til dig, hvor der enten medfølger trailer, gravearm eller frontlæsser. Nogen modeller har begge dele medleveret.

Mangler du ekstra tilbehør til din traktor? Så tag et kig på vores traktortilbehør, hvor du med garanti vil kunne finde ekstra tilbehør samt reservedele.

Læs mere nedenfor

Se det store udvalg af lege traktorer på 10-4.dk

produkter

Om RollyToys

RollyToys er en tysk producent af disse højkvalitets traktorer. Fabrikken startede produktionen tilbage i 1938, og er igennem mange års erfaring blevet suveræne, hvad angår kvalitet, funktionalitet samt design. Som du kan se i vores sortiment, er der mange pedaltraktorer, der er designet i designs og farver fra de kendte producenter af landbrugsmaskiner. Du er derfor sikret pedaltraktorer, der ligner meget de store traktorer, der kører rundt på markerne om sommeren, og som dine børn helt sikkert, vil kunne genkende.
RollyToys' produkter følger alle de Europæiske godkendelseskrav, EU 71 samt TÜV/GS. 

Bagom RollyToys

John Deere - verdens førende i sit felt

John Deere er verdens førende producent indenfor sin branche. Alle kender John Deere, som har leveret kvalitetsprodukter i over 135 år, hvorfor John Deere er et af de første mærker, man tænker på, når man tænker på traktorer. Så hvorfor ikke købe en John Deere traktor samt tilbehør til den lille landmand i hjemmet?

Et af de mest populære i vores sortiment er denne John Deere 7930 traktor. Du kan nemlig bruge denne traktor alene, men der er også mulighed for at tilkøbe en masse lækkert ekstraudstyr. 

John Deere pedaltraktor

Du kan også købe med tilhørende frontskovl, eller luksus modellen der har integreret gear, frontskovl og håndbremse. For at udvide anvendelsesmulighederne af denne traktor, kan du tilkøbe en smart John Deere Halfpipe trailer, som kan vippe. Dine børn vil helt sikkert elske dette sæt, som vil give dem mange timers udfoldelse i haven.

Udover John Deere har vi mange andre virkelighedstro modeller som f.eks. Claas, Massey Ferguson, New Holland og Fendt traktorer samt rendegravere fra CAT og JCB. Mulighederne er mange, og dine børn vil uden tvivl blive glad for sådan en maskine. Kombinér motion og leg, som dine børn kan bruge i timevis ude i haven. 

Rolly Toys - Action og leg

3 års garanti på Rolly Toys

Vi har 3 års garanti på alle RollyToys produkter, som dækker skader ved normal brug af produkterne! 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den traktor, der passer bedst til dig og dine behov. Ring, send en e-mail eller chat med os idag - vi glæder os til at høre fra dig! 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.