Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Kælk

Når sneen daler, og frosten bider, er det tid til en tur på kælkebakken. Med disse smarte kælke fra Rolly Toys er du godt udstyret til en tur ned af kælkebakken. Alle kælkene er udført i kvalitetsmaterialer, og de er designet, så du kan få optimal fart på kælken. Så på med hue og vanter og sus ud i sneen til masser af fart, frisk luft og sjov leg for børn og voksne med en kælk. 

Kælke fra Rolly Toys - Køb online på 10-4.dk

produkter

Kælke hos 10-4

Skal i ud og nyde sneen før den begynder at tø? Så kan i købe kælke her, så i kan komme ud og have det rigtigt sjovt på bakkerne. Med den rigtige kælk, fås der mange timers sjov og leg, langt væk fra computerne og spilkonsollerne. Med den rigtige kælk kan dit barn hygge sig i timevis på kælkebakkerne med de andre børn og se hvem der kan køre hurtigst på deres kælk.

Rolly toys: Rolly toys er en tysk producent som laver legetøjskøretøjer i høj kvalitet. De laver alt fra traktorer til kælke så børn kan komme ud og lege, så de ikke bare sidder inde bagved en skærm. Kælke fra Rolly toys er lavet i høj kvalitet, så du kan være sikker på at kælken kan holde til at blive brugt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.