Plus Futura hegn 175350-1 90x180cm skifergrå composit

Plus Futura hegn 175350-1
  • Varenummer: 1852348
  • EAN: 5703393728357
1.250,00kr.
pr. stk.
På fjernlager 1-5 hverdage Fragtpris: 499,00
Husk også
Varenummer
Pris:

Produkt

Plus Futura hegn skifergrå composit 175350-1 er et hegn, hvor mulighederne er mange. Plus Futura fås i mange forskellige varianter, hvorfor den kan bruges rundt om terrassen, ved forhaven eller som et pænt hegn ind til naboen. Composit og den galvaniseret ramme givet er råt men elegant look. Modulerne med glas i toppen er perfekte, hvis du gerne vil have læ og men samtidig bevare udsigten til haven. Plus Furtura er vedligeholdelsesfrit.

Specifikationer

  • Producent: Plus
  • Model: Futura
  • Materiale: Skifergrå composit
  • Compositbrædder: 25x180 mm
  • Bredde: 90 cm
  • Højde: 180 cm
  • Tilbehør: Varmgalvaniseret stålramme 3 mm inkl. skruer
  • Varenummer: 175350-1

Tilbehør

Til Plus Futura hegn medfølger beslag og skruer til at montere på composit stolpen. Plus Futura hegn kommer i løsdele, og vi anbefaler derfor, at man samler den galvaniseret ramme først, og monterer på stolpen. Herefter tages overrammen af og ligger composit brædderne i. Plus Futura hegn skal monteres på composit stolper med stålkerne, som enten skal på stolpe fod eller graves 90 cm. ned i jorden. Stålstolpen er også en løsning, der skal dog tilkøbes skruer, der passer til stålstolpen. Beslag følger med til moduler med glas i toppen.

Generelt ved opsætning af hegn

Breddemål er afstanden mellem stolperne. I dette mål er taget højde for montagebeslag. Da bredden kan variere nogle få mm pga. svingende fugtighed i træet, anbefaler vi at veksle mellem stolpe og hegn ved opsætningen og ikke montere alle stolper først. Dette gør sig også gældende, hvis man vælger en anden type beslag end det anbefalede. Generelt er de effektive mål 12mm mindre, dog er målene på flg. produkter de effektive mål: Slot, Palæ, Rom og Fyn hegn. For Port hegn er de effektive mål på hegn og låger 15mm mindre. Ret til målændringer forbeholdes. Skråelementer til hegn: Ved opsætning af skråelementer i hegnsforløb vil der være forskel på højre- og venstrevendte elementer.

Plus Futura

Vedligeholdelsesfrie hegn fra Plus

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.