M.M. harpet muld 1000kg big bag

M.M. harpet muld
  • Varenummer: 9150116
  • EAN: 2100000444090
1.098,00kr.
pr. big bag
På fjernlager 1-3 hverdage Fragtpris: 499,00
Husk også
Varenummer
Pris:

Produkt

Harpet muld er renset muldjord. Det betyder, at sten og grene er blevet sorteret fra. Der findes forskellige grader af harpet muld og denne er 10 mm. Det betyder, at jorden er siet, så alle grene, sten og klumper er mindre end 10 mm. på det korteste led. De mindre sten, som du finder i den harpede muld, giver jorden luft og er med til at sikre gode vækstmuligheder for dine såede frø.

Harpet muldjord er ikke garanteret ukrudtsfri.

Harpet muld egner sig særlig godt til at plante frø, som ikke er begyndt at spire. Derfor er denne type muld velegnet, når du fx skal anlægge din græsplæne, udjævne plænen eller på anden vis bruge fyldjord til din have. Det er typisk denne type muld, som anlægsgartnere bruger til at etablere nye græsplæner.

Når du vælger harpet muld, får du jord uden tilsat kompost eller gødning. Leder du efter muld med tilsatte næringsstoffer anbefaler vi højbedsmuld.

Bemærk

Levering sker KUN på kørefast underlag som asfalt, beton og fliser - kørefast underlag gælder ikke grus og græs. Hvis underlaget ikke er kørefast, bliver det leveret så tæt på det oprindelige aflæsningssted som muligt. Kørselsforholdene bliver vurderet af den pågældende chauffør.

Produktspecifikationer for Harpet muld fra Midtjysk Mørtelfabrik

  • Indhold: 1000 kg. svarer til 0,67 m³ (670 liter)
Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.