Napoleon grill, tilbehør og udekøkken

Du kan få en ultimativ grilloplevelse med Napoleon Grill - det perfekte valg til enhver grillentusiast! Er du til gasgrill, har Napoleon Grill det perfekte produkt til dig. Og med vores store udvalg af tilbehør, kan du tage din grilling til det næste niveau og imponere dine venner og familie med de lækreste grillspecialiteter. Så gør dig klar til at opdage en verden af smag og kvalitet med Napoleon Grill og tilbehør.

Hvem er firmaet bag Napoleon grill?

Firmaet Napoleon Grill er en international producent og leverandør af grill og andre udendørs produkter til både private og kommercielle formål. Virksomheden blev grundlagt i 1976 og har hovedkvarter i Barrie, Ontario, Canada. Den danske distributør er Backyard Living, som har til huse i Brønderslev. Napoleon Grill er en af virksomhedens mest kendte og populære produktlinjer, der omfatter et bredt udvalg af gasgrill i forskellige størrelser og designs samt et stort udvalg af grill tilbehør. Grillene er bl.a. kendt og elsket for deres mange udsøgte funktioner og detaljer.

Hvorfor skal jeg vælge en Napoleon grill?

Her er nogle grunde til hvorfor du skal overveje at vælge en Napoleon grill. De er kendt for

  • Høj kvalitet, holdbarhed og pålidelighed. Der indgår kun de bedste materialer og avanceret teknologi til at fremstille deres grill, hvilket sikrer, at du får en grill, der holder i mange år.
  • Fremragende ydeevne og evne til at tilberede maden jævnt og effektivt. Deres grill er designet til at opnå høje temperaturer hurtigt og opretholde en jævn temperatur under madlavningen.
  • Et bredt udvalg af grill, der passer til forskellige behov og præferencer. Sortimentet omfatter grill i forskellige størrelser og designs, så du kan vælge den grill, der passer bedst til dine behov og ønsker.
  • At være innovative og altid på forkant med udviklingen af nye spændende funktioner og teknologier.
  • En fremragende kundeservice og støtte, som hjælper med spørgsmål eller problemer, og de tilbyder også en omfattende garanti på deres produkter.

Napoleon gasgrill er kendt for deres fremragende ydeevne og evne til at opnå høje temperaturer på kort tid. Deres grill har også et avanceret varmefordelingssystem, som sikrer, at maden tilberedes jævnt og effektivt. I nogle modeller indgår også en Sizzle Zone som kan blive op til 800 gr. varm, hvor du kan stege kødet inden du lægger det på grillen. Dermed får du en flot karamellisering og smagen forsegles i kødet. Den kan også bruges som et ekstra blus. 

Napoleon gasgrill er designet til at være holdbare og modstandsdygtige over for vejrlig og slid. De er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der kan modstå rust og korrosion, og de er bygget til at holde i mange år. F.eks. er alle brænderrør i Napoleons gasgrill konstruerede i rustfrit 304 stål.

Gasgrill er generelt nemme at bruge og du skal blot tænde for grillen, og den er klar til brug på få minutter. Det skyldes det unikke Jetfire tændingssystem og krydstænding.

Her finder du hele vores udvalg af grill.

Billige Napoleon grill på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på Napoleon grill og tilbehør og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. Mærket 'Bestseller' viser dig hvilke modeller vores kunder vælger oftest.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Hvilken Napoleon grill skal jeg vælge?
Valg af gasgrill er altid et spørgsmål og dit behov og budget. Men hvis vi kigger på hvad kunderne har som de mest populære modeller så er nr. 1. Napoleon gasgrill Freestyle 425, nr. 2. Napoleon gasgrill TravelQ PRO285 X-BK og nr. 3 Napoleon gasgrill Freestyle 365.
Hvem laver Napoleon grill?
Firmaet hedder Napoleon Gril, og er en international producent og leverandør af grill og andre udendørs produkter til både private og kommercielle formål. Virksomheden blev grundlagt i 1976 og har hovedkvarter i Barrie, Ontario, Canada. Den danske distributør er Backyard Living, som har til huse i Brønderslev Napoleon Grill er en af virksomhedens mest kendte og populære produktlinjer, der bl.a. omfatter et bredt udvalg af gasgrill i forskellige størrelser og designs samt et stort udvalg af grilltilbehør.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.