Morsø grill, udeovn og tilbehør

Når du køber en grill fra Morsø får du en grill i høj kvalitet i et skandinavisk design til den kræsne grill entusiast. Samtidig kan du matche grillen op med en stor variation af tilbehør.

Hvorfor skal jeg vælge en Morsø grill

Morsø er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Deres grill er lavet af materialer af høj kvalitet og er designet til at holde i mange år. Samtidig er designet stilfuldt og elegant, der vil se godt ud i enhver have eller terrasse. De er dog også designede til at være lette at bruge og vedligeholde. 

Morsø Forno er den handy og stilrene gasgrill

Med en Morsø gasgrill får du en grill der er udstyret med en række funktioner, der gør det nemt at grille lækre måltider. Den mest populære er Morsø Forno gasgrill Medio som er den mellemste størrelse af 3 varianter.

Morsø Forno gasgrill har f.eks. temperaturmåler, elektronisk tænding og grillriste i solidt støbejern, som holder på varmen. Gasgrilllens grillområde er udført i støbejern med glaseret emalje, som gør, at du kan stege kødet lækkert uden at det giver mange timers rengøring. Låg og gryde er i formstøbt aluminium, mens grillristen er i støbejern med emaljebelægning. Materialerne er afstemt efter at du skal få den gode madlavningsoplevelse og at rengøringen skal være så let som muligt. En Morsø gasgrill er velegnet til direkte grill, hvor der ønskes en sprød og tydelig stegeskorpe på både kød og grøntsager.

Du kan også vælge en almindelig Morsø kulgrill som enten er den kendte kulgrill men også er en multifunktionel grill som håndterer madlavningen på en ny og mere rustik måde.

Morsø ildsted og udeovn

Hvorfor ikke lave dine egne ildpizza på en rigtig udendørs Morsø udeovn og med en håndspade. Dertil kan du tilkøbe en masse tilbehør så madlavningen bliver med det helt rigtige udstyr.

Morsø har også et kæmpe udvalg af grill tilbehør 

Morsø laver i tråd med det udendørs koncept som er skabt med de nye udendørs ovne, også beklædning, betræk, grilltænger, pizzaspader, rotisseri og meget mere.

Billige Morsø grill på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på Morsø grill og tilbehør og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de billigste og bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Kigger du på de modeller der er mærket 'Gratis fragt' så fragter vi den hjem til dig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.