Elgrill

Er du træt af at vente på kul eller gas, der skal varmes op, før du kan grille? Så er det tid til at overveje en elgrill. Med en elgrill kan du nemt og hurtigt grille din yndlingsmad, uden at skulle bekymre dig om røg eller gasudslip. Med en elgrill er der ingen ventetid, og den er nem at rengøre. Og bedst af alt - du kan grille året rundt, uanset vejret! Så slip af med besværet og spar tid med en elgrill.

Elgrill og elrygeovn- nemt og hurtigt.

Hvem har sagt, at det skal være besværligt og tidskrævende at tage grillen frem og grille? En elgrill er hurtig at starte op, hvor du, på langt de fleste modeller, kan begynde at tilberede maden efter ganske få minutter. Elgrillen er stort set magen til gasgrillen. Du kan nemt justere varmen ved hjælpe af drejeknapper. Elgrillen sørger også for, at give en meget lækker stegeskorpe, og tilfører den karamellerede smag, som du kun kan skabe ved at grille. Der er flere fordele ved at have en elgrill og her er et overblik.

  1. Elgriller varmer hurtigt op og kræver ikke ventetid som gas- eller kulgrillen. Du kan starte madlavningen med det samme.

  2. Dem er nem at bruge. Du tænder den, vælger den ønskede temperatur og placerer maden på grillen.

  3. Elgrillen er en forholdsvis miljøvenlig løsning, da den ikke udsender røg eller gas, men forbruger elektricitet.

  4. Det er en forholdsvis sikker grillløsning, da der ikke er åben ild eller gasbeholdere.

  5. Rengøringsmæssigt er der ingen askerester, kul eller gasbeholdere at tage hensyn til, og grillristen kan ofte tages af og rengøres i opvaskemaskinen.

Elektrisk grill er velegnede til altaner og små terrasser

Det mest smarte ved elgrillen er selvfølgelig, at den hverken har behov for gas eller kul - men blot skal tilsluttes en stikkontakt. Elgrillen er både smart og praktisk og behøver normalt ikke meget plads. Den er nem at bruge, hurtig at varme op, og udsender ingen røg, hvilket gør den relativt sikrere end flere af alternativerne. En elektrisk grill er derfor et af de bedste valg til en altan eller små terrasser og hvor du ellers har et udekøkken

Tag den med på farten

Skal du på ferie, og vil du super gerne have grillen med? Takket være elgrillens mindre størrelse, er den et oplagt valg, at tage med på farten. Elgrillen fylder nemlig ikke særlig meget og du behøver derfor ikke frygte, at der ikke er plads til den i bilen. 

Elgrillen fås også som rygeovn eller en kombi model

Hvis du er en af os som elsker at ryge fisk, kød, pølser og grøntsager, så fås elgrillen også som en kombi hvor den både er rygeovn og elgrill. Eller du kan vælge en af rygeovn modellerne, som er nemme at bruge og du kan følge temperaturen i ovnens termometer.

Tilbud og billige priser på elgrill

Vores udvalg af elgrill fås i forskellige prisklasser alt efter kvalitet. Vi har mærket udvalgt modeller med mærkatet 'Billigst på Pricerunner' så du altid får en god pris. Dertil har vi mærket de produkter der er på kampagne og på tilbud som du finder med mærket 'Kampagne'. Nogle produkter er vores mest populære og dem har vi mærket med 'Bestsellere'.

Har du spørgsmål? Vi er klar til at hjælpe!

Har du spørgsmål til, hvilken elektrisk grill du skal vælge? Send en e-mail, ring eller chat med os, vi ser frem til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.