Brændeskur

Hold dit brænde tørt med et praktisk brændeskur, der skærmer dit brænde for både regn og direkte sollys. Du finder her et stort udvalg af brændeskure i både træ metal. Brændeskurene nedenfor leveres i elementer, så de er nemme og hurtige at samle.

Hvorfor købe et brændeskur?

Beskyt dit brænde mod skader fra regn og skarpt sollys ved at anskaffe dig et brændeskur. Hos 10-4 har vi et stort udvalg af brændeskure i høj kvalitet og stilrent design. Den gode kvalitet betyder at de kan holde i lang tid og forsat er pæne at se på, ligegyldig vejret og temperaturen. Det stilrene design gør at du ikke bliver træt af at se på brændeskuret og at det passer ind i haven. Hvad end du er til træ eller metal, så har vi det rigtige til dig hos 10-4.

Med et brændeskur kan du sørge for at dit brænde er klar til at fyre op hele tiden, så du kan holde varmen om vinteren eller riste skumfiduser om sommeren.

Vi har nogle gode mærker hos 10-4 som laver brændeskure i høj kvalitet.

Biohort: Biohort har lavet opbevaringsløsninger i over 40 år og repræsenterer noget af den bedste kvalitet inden for redskabsskure, brændeskure og andre opbevaringsløsninger.

Hortus: Hortus laver stilrent og billigt brændely som passer ind hvor som helst i haven, med sit stilrene design og sit minimalistiske udtryk.  

Hvilke overvejelser skal du gøre dig, inden du køber et brændeskur?

Inden du køber et brændeskur, kan der være en række overvejelser du bør tage i betragning:

  • Størrelse på brændeskuret
    • Her bør du overveje, hvor stort et brændeskur du har behov for. Du bør netop overveje størrelsen af dit brændeskur, alt efter, hvad dit forbrug af brænde er. Du bør her overveje, hvor meget brænde du har behov for på en sæson, samt hvor meget brænde du ønsker, at kunne tørre i skuret. Med disse overvejelser bør du kunne vurdere, hvor stort skuret skal være.
  • Materiale
    • Du bør overveje, hvilket materiale, du ønsker dit brændeskur skal være i. Skal det være metal, plast eller af træ? Og skal det have en specifik farve? Disse overvejelser bør lede dig ind på, hvad for et slags brændeskur du ønsker.
  • Skur med opbevaring?
    • Om dit skur skal have et tilhørende opbevaringsrum kan for mange være en god idé, til eksempelvis opbevaring af haveredskaber. Omvendt kan det siges, at hvis skuret blot skal benyttes til opbevaring af brænde, er det derfor unødvendigt med et ekstra rum til at opbevare redskaber eller andet. 

Byg dit eget brændeskur

Når du skal vælge brændeskur, kan du enten vælge, at købe en færdig løsning, eller at bygge dit eget brændeskur. Ved at vælge en færdig løsning, kan brændeskuret blot samles - og er altså ikke lige så svært og krævende, som hvis man skal bygge sit eget brændeskur. 

Skulle du have mod på selv at gå i gang med at bygge dit brændeskur, kan du tilgå se vores guide til selv at bygge brændeskur. Du kan se guiden lige her

Mangler du tilbehør til brændeskuret, brændeovnen eller lignende, kan du finde det lige her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.