Black & Decker plæneklipper

Den elektriske plæneklipper er let, kraftfuld og udstyret med en nem og enkel højdejustering, komfortabelt håndtag til nem betjening og sammenklappeligt håndtag til opbevaring. Se udvalget nedenfor.

Black & Decker plæneklippere giver dig mange gode fordele i haven

Black & Deckers elektriske plæneklippere er lette og kraftfulde. Her er nogle af de fordele du får med en Black & Decker plæneklipper.

  • De er udstyrede med en højdejustering med flere trin, som du enkelt skal sikfte mellem fra håndtaget.
  • Komfortabelt håndtag som samtidigt er sammenklappeligt og fylder derfor miniminalt i skuret.
  • Batterier som kan bruges på tværs af værktøjerne.
  • Kulløs motorteknologi som reducerer friktionen og giver dig 50% mere styrke, 25% længere driftstid og længere levetid.

Black & Decker har en lang erfaring med produktion af el-værktøjer hvorfor du får en maskine som er driftsikker, uanset om du vil slå græsplænen, klippe hæk, beskære buske eller du skal har Black & Decker bore- og skruemaskine.

Hvilke modeller har Black & Decker?

Hvis du ønsker en plæneklipper fra Black & Decker på el eller batteri på 18V eller 40V. Klippebredden findes fra 30-48 cm og du kan finde udvalget ved at bruge filteret klippebredde. Ønsker du at der skal være lader og batteri med i pakken, har du flere muligheder, men har du det i forvejen kan du tage en af pakkerne uden batteri og lader.

Du finder alle vores plæneklippere og græsslåmaskiner her.

Hvilken plæneklipper er mest populære?

Hvilken plæneklipper der er bedst, varierer i forhold til dit behov og budget. Men hos 10-4.dk kan vi tage udgangspunkt i hvad kunderne køber, og her er 6 af de mest solgte plæneklippere drevne på akku og ligger i prisintervalllet fra ca. 547,- til 5315,- Du kan lære mere i vores guide til de 6 mest populære plæneklippere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.