Einhell græstrimmer

Med en græstrimmer fra Einhell kan du fjerne uønsket græs, tilklippe kanter og fjerne ukrudt på vanskeligt tilgængelige steder hurtigt, præcist og nemt.

Se hele udvalget af Einhell græstrimmere nedenunder. 

Filter:
Sortering:

Ingen produkter matchede din søgning eller filter

0 produkter

Einhell græstrimmere - effektiv pleje af haven

Flere Einhell græstrimmere er ledningsfrie og udstyret med Power X-Change-systemet, så du får maksimal bevægelsesfrihed.

Einhell græstrimmere er desuden kendt for deres holdbarhed og pålidelighed. Her er nogle af de funktioner og fordele, der gør Einhell græstrimmere til en populær løsning blandt haveentusiaster:

  • Justerbart snørehoved: Einhell græstrimmere har et justerbart snørehoved, der kan indstilles i forskellige vinkler for at nå svært tilgængelige områder og skære græsset i den ønskede form.
  • Automatisk trådtilførsel: Einhell græstrimmere har en automatisk trådtilførsel, der sikrer, at tråden altid er spændt korrekt og klar til brug.
  • Kompakt design: Einhell græstrimmere er lette og kompakte i design, hvilket gør dem nemme at håndtere
  • Lav støj: Einhell græstrimmere er også kendt for deres lave støjniveau, hvilket gør det mere behageligt at bruge dem over længere tid.
  • Høj ydeevne: Selvom Einhell græstrimmere er lette og kompakte, leverer de stadig en høj ydeevne og kan let skære igennem tykt græs og ukrudt.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den græstrimmer, der passer bedst til dig og dine behov. Vi har altid gode tilbud!

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.