Bosch græstrimmer 36V

En Bosch 36v græstrimmer fra det anerkendte tyske selskab Bosch, er en effektiv og stærk græstrimmer, som kan løse opgaverne i haven.

Flere fordele med 36V batteri

En 36V græstrimmer er særdeles stærk og kan benyttes til flere opgaver i haven, såsom at trimme græs rundt om materialer. Hertil er der en plantebeskyttelsesbøjle for mere præcis trimning rundt om fx planter.

Med en batteridreven græstrimmer slipper du for at håndtere en ledning, som kan være til stor irritation. En ledningsfri græstrimmer er en stor fordel i større haver, hvor en ledning muligvis ikke vil kunne nå rundt om hele haven. Dermed er batteridrevne græstrimmere meget fleksible maskiner og mere lydløse i forhold til benzindrevne.

Funktioner fra Bosch

Afhængig af model har Bosch 36v græstrimmere flere funktioner, som giver flere fordele, når maskinen skal benyttes. Herunder nævnes nogle stykker, som du skal overveje om der er behov for.

  • Totrådsskæresystem giver høj og effektiv skærekvalitet
  • Med en 30 cm klippebredde, kan trimningen udføres hurtig og effektivt
  • Den lave vægt er en stor fordel, når man skal arbejde med maskinen over en længere periode, da den aflaster både arme og ryg
  • Variabel hastighedsstyring for bedre kontrol med maskinen
  • Syneon Chip, som er et intelligent energistyring som tilpasses efter materialet og arbejdsopgave

Tilbehør til græstrimmer

Vær opmærksom på om der medfølger batterier til græstrimmeren. Hvis der ikke medfølger batterier, skal du tjekke om dine batterier er kompatibel med maskinen. Batterier fra Bosch kan købes hos 10-4.

Spørgsmål?

Hos 10-4 får du altid et godt tilbud på Bosch 36v græstrimmer. Har du brug for at stille spørgsmål omkring hvilken græstrimmer, som passer til dine behov, så send os en e-mail eller ring til 10-4.

Vi glæder os til at hjælpe dig!

Se hele vores udvalg af Bosch græstrimmere her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.