Makita vinkelsliber

Foruden en effektiv motor, er en Makita vinkelsliber kendetegnet ved smarte funktioner, herunder blød opstart, 'Kick Back' og anti-genstartsfunktion, som øger sikkerheden og forlænger driftstiden.

Slidstærk slibning

Vinkelslibere fra Makita har kulløse motorer, som tilmed er overbelastnings- og støvbeskyttede. Dertil kommer et lavt vibrationsniveau, og samlet set får du, hvis du som mange andre investerer i en vinkelsliber fra Makita, et alsidigt og højtydende elværktøj.

Med en vinkelsliber fra Makita er du klar til et bredt udsnit af arbejdsopgaver. Vinkelsliberen gør det muligt at skære, slibe og polere, og findes i forskellige modeller til forskellige behov.

Læs mere om Makita vinkelsliber herunder:

Håndtaget sikrer en ergonomisk oplevelse

Ovenfor finder du et bredt udvalg af Makita vinkelslibere, uanset om du foretrækker 230V maskiner eller akku maskiner. Vi har samlet et bredt udsnit af maskiner med forskellig ydeevne, så du kan finde én der passer til dine behov.  

Ved håndholdt elværktøj, er det vigtigt at den ergonomiske oplevelse er helt i top. Til alle Makita vinkelslibere, følger der et praktisk sidegreb med, som sikrer dig fuld komfort og kontrol, så du kan opnå det bedst mulige resultat. Det er vigtigt at vurdere dit præcise behov, da du her finder vinkelslibere på både strøm og batteri.

Skal du primært bruge sliberen i dit værksted, er det ikke det store problem at være afhængig af en stikkontakt. Skal du derimod være mobil med din vinkelsliber, er det en kæmpe fordel at anskaffe en Makita akku vinkelsliber. Da akku batterier naturligvis løber tør på et tidspunkt, så er det en god idé at anskaffe sig 2 batterier, således du hele tiden har et fuldt opladet batteri.

Se også vores udvalg af Makita geringssave

Udvalgte produkter i vores sortiment

  • Makita DGA506Z 18V vinkelsliber

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den Makita vinkelsliber, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig! 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.