Makita vinkelsliber

Foruden en effektiv og lang tids holdbar motor, er en Makita vinkelsliber kendetegnet ved smarte funktioner, herunder blød opstart, 'Kick Back' og anti-genstartsfunktion, som øger sikkerheden og forlænger driftstiden.

Filter:
Sortering:
14 produkter

Slidstærk slibning med Makitas vinkelsliber

Vinkelslibere fra Makita har kulløse motorer, som tilmed er overbelastnings- og støvbeskyttede. Dertil kommer et lavt vibrationsniveau, og samlet set får du, hvis du som mange andre investerer i en vinkelsliber fra Makita, et alsidigt og højtydende elværktøj, som holder i lang tid. Vinkelsliberen er udstyret med en hurtig bremse for at sikre dit arbejde og det smalle kropsdesign på vinkelsliberen giver et godt greb. 

Med en vinkelsliber fra Makita er du klar til et bredt udsnit af arbejdsopgaver. Vinkelsliberen gør det muligt at skære, slibe og polere, og findes i forskellige modeller til forskellige behov og med støvudsug.

Vinkelsliber på ledning eller batteri

Vi har et stort udvalg af Makita vinkelslibere der fås på ledning eller på batteri. Makita vinkelslibere med ledning matcher endda prismæssigt de billigste på markedet, hvor du samtidig får en maskine i den velkendte Makita kvalitet, garanti og service. Makita vinkelslibere på batteri fås med 18V batterier som du sikkert kender fra andre Makita elværktøjer men fås også i den kraftige 40V batteri serie som er til ekstra krævende arbejde og . 

Håndtaget sikrer en ergonomisk oplevelse

Ovenfor finder du et bredt udvalg af Makita vinkelslibere, uanset om du foretrækker 230V maskiner eller akku maskiner. Vi har samlet et bredt udsnit af maskiner med forskellig ydeevne, så du kan finde én der passer til dine behov.  

Ved håndholdt elværktøj, er det vigtigt at den ergonomiske oplevelse er helt i top. Til alle Makita vinkelslibere, følger der et praktisk sidegreb med, som sikrer dig fuld komfort og kontrol, så du kan opnå det bedst mulige resultat. Det er vigtigt at vurdere dit præcise behov, da du her finder vinkelslibere på både strøm og batteri.

Skal du primært bruge sliberen i dit værksted, er det ikke det store problem at være afhængig af en stikkontakt. Skal du derimod være mobil med din vinkelsliber, er det en kæmpe fordel at anskaffe en Makita akku vinkelsliber. Da akku batterier naturligvis løber tør på et tidspunkt, så er det en god idé at anskaffe sig 2 batterier, således du hele tiden har et fuldt opladet batteri.

 

Udvalgte produkter i vores sortiment

  • Makita DGA506Z 18V vinkelsliber

Billige vinkelslibere på tilbud og til skarpe priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på Makita vinkelslibere og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. Vil du have den mest populære model kan du gå efter mærket 'Bestseller'.

Kigger du på de modeller der er mærket 'Gratis fragt' så fragter vi den endda hjem til dig.

Registrer dit Makita produkt og få yderligere reklamationsret

Når du køber dit Makita værktøj hos 10-4.dk, får du efterfølgende ét års yderligere reklamationsret, hvis du registrerer dit produkt på MyMakita. Hvis du ikke allerede har et login, er det super hurtigt at oprette et. 
Læs mere om, hvordan du gør her: Makita - Registrer dit værktøj

 

Se også vores udvalg af Makita geringssave

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den Makita vinkelsliber, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig! 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.