Bosch rundsav

Med en rundsav fra Bosch får du masser af kvalitet og mulighed for at varetage selv krævende opgaver. Gennemtænkt design og avanceret teknologi er nøgleordene, der vil lette dit arbejde, uanset om du skal flække et bræt på langs, eller save tæt langs en pladekant.

Filter:
Sortering:

Ingen produkter matchede din søgning eller filter

0 produkter

Kompakt og effektiv savning

Rundsave fra Bosch er robuste og er perfekte til præcise længdesnit og geringssnit. Rundsavene fra Bosch er perfekte når du står med en masse savearbejde, og især når du skal save lange snit, er rundsaven et kærkommen alternativ til andre savtyper.

Tyske Bosch har udviklet en stribe avancerede rundsave, som gør det nemmere for dig at udføre dit savearbejde.

Konstantelektronik, selvjusterende parallelanslag og turboblæser er blandt de kvaliteter, du finder i modellerne vi fører her på siden. Hvad enten du skal save i hårdt eller blødt træ, får du nøjagtige og effektive resultater med en rundsav fra Bosch.

Et sikkert greb om præcision

Værktøjet har høj sikkerhed og kan save perfekt i massivt træ, hårdfiberplader, spånplader og møbelplader. 

Rundsavene fra Bosch har som alle andre Bosch-maskiner et maskimum af betjeningskomfort, hvor grebet er belagt med gummi for at gøre betjeningen mere behageligt og ergonomisk.

Rundsavene er behagelige at håndtere, lette og kompakte. De blå Bosch-maskiner er kraftfulde og sikrer dig en hurtigt fremdrift i det daglige arbejde på byggepladsen.

Fleksible rundsave til enhver arbejdssituation

Bosch har delt sit værktøj op i 2 kategorier; den blå serie og den grønne serie.

  • Den blå serie, Bosch PowerTools, er lavet til de professionelle som arbejder med deres værktøj på mere besværlige materialer og bruger værktøjet oftere. PowerTools er derfor kraftigere og kan holde batteri i længere tid.
  • Den grønne serie er til gør-det-selv manden, som bruger sit værktøj til mindre krævende opgaver og ikke har maskinen i gang så ofte. Værktøjet i den grønne serie er billigere og knap så kraftige.

Udvalgte varer i vores sortiment

Bosch GKS 18V 57G SOLO akku rundsav

Bosch PKS 18 LI SOLO akku rundsav

Bosch GKS 12 V-LI akku rundsav

Spørgsmål? Få gratis hjælp

Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde den Bosch rundsav du leder efter. Skulle du have ønsker om en anden type eller mærke kan du her se alle vores rundsave.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.