Paslode skudværktøj gør hver dag så effektiv som muligt

Paslode er eksperter indenfor skudværktøj, og således er søm-, klamme- og dykkerværktøj blandt Paslodes mest populære værktøj. Find et stort udvalg af de bedste modeller her på 10-4.dk. Læs mere om Paslode nedenfor.

Filter:

Ram plet med Paslode skudværktøj

Med over 75 års erfaring er Paslode blevet en af de fremmeste producenter inden for innovative løsninger, når det kommer til fastgørelse. Hos 10-4.dk finder du alle Paslodes kvalitetsprodukter til faste lave priser. Uanset om du har behov for en gipsskruemaskine eller en sømpistol, finder du med al sandsynlighed det du leder efter her på siden.

Paslode værktøj

Stifte- og klammepistoler er vigtige værktøjer for både den professionelle håndværker, men mange gange også for den ihærdige gør-det-selv-mand eller -kvinde, som har travlt derhjemme i privaten. Skal du have fastgjort tagpap, så er det nødvendigt med en god tagpapsømpistol, som du ligeledes kan finde fra Paslode. Værktøjet ofte er trykluftdrevet og tilkobles en kompressor, så der er tale om meget kraftfulde maskiner, som letter en lang række arbejdsopgaver.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.