Dewalt multicutter 18v

Med en 18V multicutter fra Dewalt kan du udføre en lang række opgaver, som slibe, save, file, fræse, save og skrabe. Dewalt multicutteren er dermed en meget alsidig maskine, som kan bruges til flere formål og den er nem at have med på farten. 

Læs mere nedenfor

Sortering:
1 produkter

Derfor skal du vælge en 18V multicutter fra Dewalt

Med en batteridreven multicutter, slipper du for at håndtere en ledning, som kan være til stor irritation. 18V batterispænding kan give den samme effekt, som en ledningsdrevet multicutter, så den er stærk nok til at udføre de fleste opgaver. Man kan også bruge en batteridreven multicutter i lang tid. Du skal bare have et opladt batteri klar til udskiftning og sætte den brugte til opladning.

Maskiner fra Dewalt er spækket op med den nyeste amerikanske teknologi, så man får flere funktioner til udførelse at forskellige opgaver.

  • Variabel hastighed så hastigheden kan tilpasses efter opgavens behov
  • Kulløs motor for længere driftstid
  • Dewalt har lavet en smart funktion, som gør at du ikke behøver værktøj, når du skal skifte klinge. Dette gør klingeskiftet meget hurtige og du undgår dermed spildtid
  • Indbygget LED lys, som gør arbejdet nemmere i områder med svag belysning

Tilbehør du skal have

Medfølger der ikke batterier til multicutteren, så tjek om dine batterier er kompatibel med maskinen. Hvis du mangler Dewalt batterier kan disse købes hos 10-4 i både sæt og enkeltvis.

Spørgsmål?

Hos 10-4 får du altid et godt tilbud på Dewalt multicutter. Har du brug for at stille spørgsmål omkring hvilken multicutter, som passer til dine behov, så skriv eller ring til 10-4. Vi er klar til at hjælpe dig.

Se også vores udvalg af Multicutter | Vinkelsliber | Multicuttertilbehør

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.