Klammepistol - Tjep

Tjep klammepistoler til ethvert behov, som for eksempel hæftning i Fermacell eller skjult sømning i brædder af blød træsort.
Med montagesystemet Quick Fast fra Tjep gør, kan du nemt og hurtigt få en skjult montage af terrassebrædderne.
Se udvalget af Tjep klammepistoler og tilbehør herunder.

Filter:
Sortering:
17 produkter

Tjep Quick Fast til hurtig og skjult montage af terrassebrædder

Med montagesystemet fra Tjep kan du få en skjult og hurtig montage af terrassebrædder. Terrassen får derved en helt glat overflade uden synlige søm og huller. Med Tjep Quick Fast opnår du et flot resultat og undgår sorte ringe, revner og vandfælder omkring søm- og skruehoveder som kendes fra konventionelle montagemetoder.

Montagesystemet anbefales kun til bløde træsorter som for eksempel trykimprægneret træ, brunimprægneret træ, fyr, Douglas, termotræ/varmebehandlet træ og gran (med densitet mindre end 700 kg/m3) og fugtindholdet i træet må max være på 18%.

Systemet er udviklet i samarbejde med professionelle brugere og Tjep Quick Fast systemet er nemt at montere på din Tjep klammepistol PGZ 64 eller PQZ 75 GAS.

Desuden har Tjep udviklet en smart afstandskile Uni Space, produceret i genbrugsplast, som sikrer dig en korrekt og ensartet afstand mellem brædderne og gør det enkelt og nemt at bygge terrasse.

Se mere om Tjep Quick Fast herunder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.