Festool gipsskruemaskine

En række intelligente funktioner, og gipsskruemaskinens generelle høje kvalitet, er med til at gøre Festool til et oplagt valg til fastgørelse af gipsplader. Nedenfor finder du hele udvalget.

Festool gipsskruemaskine - det optimale valg til hurtig og præcis fastgørelse af gipsplader

Festool gipsskruemaskiner er designet til at gøre det lettere og mere effektivt at fastgøre gipsplader. Disse maskiner er udstyret med avanceret teknologi og funktioner, der gør det muligt for brugerne at arbejde hurtigere og mere præcist.

Der er mange gode grunde til at købe en Festool gipsskruemaskine bl.a. energisparefunktion, langtidsholdbar, kulfri motor, og muligheden for hurtigt skift til magasinforsats uden brug af værktøj. Dertil kommer et højt omdrejningstal, som sætter dig i stand til at udføre serieskruninger på utroligt kort tid.

Desuden kan du med deres automatiske dybdekontrol nemt indstille dybden af skruerne, så de altid sidder lige og fast i gipspladen. Det gør også arbejdet mere sikkert og reducerer risikoen for at beskadige materialet.

Festool gipsskruemaskiner på tilbud og til billige priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på gipsskruemaskiner fra Festool og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Autoriseret Festool forhandler

10-4 er autoriseret forhandler af Festool elværktøj, hvilket betyder, at du som professionel håndværker eller gør-det-selv mand/kvinde, får en kompetent rådgivning.

Når du køber et Festool elværktøj åbner muligheden sig for Festools ekstra service samt, at du kan registrere dine nye maskiner og få del i Festools all-inclusive garanti, registrere alle dine nye maskiner, reparation og kundeservice. Husk at registrere dine nye maskiner senest 30 dage efter købet.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.