Festool diamantskæremaskine

En diamantskæremaskine fra Festool giver dig mulighed for at skære ud til døre og vinduer, lave ekspansionsfuger eller riller til ledninger og meget andet. Bliv klogere på Festool diamantskæremaskinen og dens anvendelsesmuligheder, og se hele produktudvalget nedenfor:

Filter:
Sortering:
2 produkter

Præcis skæring med Festool diamantskæremaskine

En diamantskæremaskine fra Festool udmærker sig ved dens skæresystem, samt effektive støvudsugning. Derudover betyder små genistreger i udformningen af værktøjet bl.a. at du har mulighed for at begynde skæringen f.eks. midt på et emne. 

På flere af Festool diamantskæremaskine-modellerne kan du endda regulere antallet af omdrejninger, så du kan tilpasse skæringen alt efter materialet og opnå det mest optimale resultat. Endelig kan du anvende værktøjet på en Festool-føringsskinne, hvilket vil lette arbejdet med at opnå præcise snit.   

Festool diamantskæremaskine anvender diamantskæreskiver til at skære i materialerne, hvilket giver en meget præcis og ren skæring. Diamantskæreskiverne er også meget holdbare og kan skære gennem hårde materialer i lang tid uden at miste deres skæreevne

Hvad enten du skal tilskære fliser og natursten eller foretage udskæringer i vælg og gulv, får du med en diamantskæremaskine fra Festool et fantastisk godt redskab til formålet.

Festool diamantskæremaskine på tilbud og til billige priser

Vi har hos 10-4.dk altid gode priser på diamanskæremaskiner fra Festool og for at gøre det nemt for dig, så har vi udvalgte modeller på kampagne som du kan finde via mærket 'Kampagne'. Søger du de bedste priser, kan du gå efter mærket: 'Billigst på Pricerunner', hvor du får nogle af vores mest populære modeller til de bedste priser. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde den diamantskæremaskine, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.