Festool batteri

Et Festool batteri giver dig mulighed for at udnytte batteriets energi langt mere effektivt. Se hele udvalget nedenfor.

Festool batteri giver maksimal batterikraft

Festools batterier er udført i et letvægtsdesign med lav vægt, men høj ydeevne. Derudover har batteriet ingen hukommelseseffekt, så du ikke beskadiger cellerne uanset batteriets ladetilstand. Tilmed er der ingen selvafladning, selv over længere tid, så dit Festool batteri altid er klar til brug. Læg dertil, at der ikke er noget effekttab, og du får fuld ydelse fra start til slut. Med den praktiske bælteclips, kan du desuden have batteriet med dig, og samtidig have begge hænder fri. Festool batterier er kendt for deres lange levetid og holdbarhed. De er designet til at holde i årevis, selv med regelmæssig brug.

Festool batteri 18V

Festool 18V batterier er udviklet, så du altid får det perfekte forhold mellem ydeevne og vægt. Festool 18V batteri er designet til at give en lang brugstid, selv ved tung belastning. Festool 18V batterier er hurtige at oplade og opretholder en jævn drift af værktøjet. Festool 18V batterier er også lette, dermed er det let at håndtere og transportere. Det er kompatibelt med Festool værktøjer, så du kan bruge det samme batteri til forskellige værktøjer og opgaver, hvilket gør det mere praktisk og økonomisk.

Vidste du, at 10-4 er autoriseret Festool forhandler?

10-4 Byggecenter og Tømmerhandel er autoriseret forhandler af Festool elværktøj, hvilket betyder, at du som professionel håndværker eller gør-det-selv mand/kvinde, får en kompetent rådgivning og adgang til det rigtige udvalg.

Når du køber et Festool elværktøj åbner muligheden sig for Festools ekstra service samt, at du kan registrere dine nye maskiner og få del i Festools all-inclusive garanti, registrere alle dine nye maskiner, reparation og kundeservice. Husk at registrere dine nye maskiner senest 30 dage efter købet.

Køb billige Festool batterier på 10-4.dk

Hos 10-4 Byggecenter og Tømmerhandel tilbyder vi Festool batterier til billige priser. Går du efter mærket 'Billigst på Pricerunner', finder du nogel af vores populære modeller til skarpe priser. 

Når du skal vælge Festool batteri, afhænger valget af dine specifikke behov og krav til batteriets ydeevne. Generelt set vil et højt kapacitetsbatteri være bedst egnet til tunge opgaver, mens et mindre batteri vil være lettere at håndtere og mere transportabelt. Sørg for at vælge et batteri, der passer til dine specifikke behov, så du kan få det meste ud af dit Festool værktøj.

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det batteri, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.