Dewalt batteri

Med et nyt Dewalt batteri kan du give dit elværktøj fra samme mærke nyt liv. Få uovertruffen ydevne og en kvalitet som er enhver byggeplads værdig.

Filter:
Sortering:
20 produkter

Batterier der klarer hårdhændet behandling!

Dewalt batterier udmærker sig ved deres høje ydeevne og kvalitet! Sammenholdt med teknologi der beskytter batteriet mod overbelastning, overophedning og dyb afladning, får du batterier af en kvalitet der gør dem velegnede til brug på byggepladser.

Derudover er der ingen hukommelseseffekt og stort set ingen selvafladning, så du kan maksimere din produktivitet! Endelig giver en LED-indikator på visse modeller dig mulighed for at se opladningsstatussen. Med en oplader fra Dewalt kan du endda oplade et batteri på 2,0 Ah på bare 30 minutter og et 4,0 Ah på 1 time!

Stort udvalg af batterier

Her på siden kan du se vores udvalg af Dewalt 18V batterier og oplader, hvor du finder både 4,0Ah og 5,0Ah samt sæt, hvor man også får en oplader med. Vores udvalg af batterier er kompatibelt med alt Dewalts 18V XR Li-Ion-værktøj, hvilket indebærer stort set alle slags Dewalt værktøjer. Dertil finder du udvalget af Dewalt 18V/54V flexvolt batterier, som er kompatible med XR og XR FLEXVOLT Dewalt elværktøj.

Få mere ud af din boremaskine og find dit ekstra Dewalt batteri her på siden til markedets bedste priser - ligegyldigt om du er håndværker eller gør-det-selv-mand.

Øvrige spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål, og til at hjælpe dig med at finde det Dewalt batteri, der passer bedst til dig og dine behov.

Ring, send en e-mail eller chat med os i dag - vi glæder os til at høre fra dig!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.