Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Velux fladtagsvindue

Stort udvalg af Velux fladtagsvinduer i høj kvalitet. Her finder du Velux fladtagsvinduer med plant og buet glas samt fast og oplukkelig karm. Se også vores dampspærrekrave samt fastgørelsesliste til fladtagsvinduer.

Bestiller du dit Velux fladtagsvindue online på 10-4.dk, er du altid sikret Danmark bedste pris.

For en komplet fladtagsvinduesløsning bestilles følgende: 

- Karm (fast eller oplukkelig med enten 2- eller 3-lags rude)
- Overelement (plant eller buet glas)
- Dampspærrekrave
- Fastgørelsesliste

produkter

Flotte vinduer til flade tage - løsninger til mere lys

Velux fladtagsvindue er et flot og elegant alternativ til den klassiske ovenlyskuppel. Det elegante fladtagsvindue er en smukt integreret 4 mm plan rude i hærdet glas. vinduerne er nemme at vedligeholde da de er lavet af kvalitetsmaterialer der omfatter hærdet glas og en lakeret aluminiumsbeklædning, som giver ekstra holdbarhed og medfører lav vedligeholdelse. 
I rammen er der integreret højtydende isolering, som holder på varmen og beskytter mod kulden udefra. Du er derved sikret et varmere og mere kofortabelt hjem. 

Nem at montere

Velux fladtagsvinduer er lette at montere og en professionel tømrer kan hurtigt og nemt klare opgaven. Hvis du som amatør skulle give dig i krig med monteringen kan der findes en monteringsvejledning under hvert produkt. Det anbefales dog at du tager kontakt med en professionel tømrer, som har erfaring med sådanne opgaver.

Du kan vælge imellem 2 forskellige fladtagsvinduer hvor du kan vælge et fast fladtagsvindue som ikke kan åbnes, eller Velux Integra med elektrisk åbning

Velux Integra egner sig perfekt til til kontorer, klinikker, værksteder og andre miljøer, hvor der kræves dagslys og frisk luft. 

Velux fladtagsvinduer - Se det store udvalg af vinduer på 10-4.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.