Trykimprægneret spærtræ

Skal du bruge spærtræ til udendørs bærende konstruktion, har vi løsningen her. Vi forhandler trykimprægneret spærtræ i høj kvalitet, der kommer dig til gavn.

Trykimprægneret spærtræ til dit byggeprojekt

Til dig der har et projekt der skal laves udenfor, så er trykimprægneret Spærtræ en absolut nødvendighed. Grunden til at spærtræet kan og skal bruges til udendørs projekter er, at det er trykimprægneret, hvilket gør træet mere modstandsdygtigt overfor vand og vind.

Spærtræet som vi har her på siden fås i forskellige dimensioner, så du kan finde det som, passer til dit projekt. Spærtræet er blot en af de typer byggematerialer som du får brug for når du skal i gang med dit byggeprojekt til din have. Det betyder dog ikke at du kan gå på kompromis med kvaliteten af det.

Spærtræet skal være skelettet og det som bærer din konstruktion, så det hele ikke bryder sammen. Det er derfor vigtigt at du ikke bare vælger den billigste løsning af træ, men vælger det spærtræ som rent faktisk er nødvendigt for at din konstruktion bliver stabil.

Hvorfor trykimprægneret spærtræ?

Som udgangspunkt betyder trykimprægneringen ikke noget for selve styrken af din konstruktion. Det, som betyder noget, er om træet kan holde til vejret. Her kommer trykimprægneringen til sin ret, da den sætter træet i stand til at modstå det lunefulde danske vejr.

Hvilke byggeprojekter skal spærtræ bruges til?

Trykimprægneret spærtræ er særligt egnet til når du skal bygge et hegn, et skur, en terrasse med overdækning eller andre udendørs projekter.

Altså projekter som kommer til at være udsatte og skal kunne holde til angreb fra svamp, mug og forrådnelse.

Altid lave priser

Find et stort udvalg af trykimprægneret spærtræ i forskellige mål og i god kvalitet.

Køb vores udvalg af Trykimprægnerede profilbrædder

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.