Troldtekt Agro træbeton 25x600x2400mm lys fin K11

222524011600 Træbetonloftplade
Troldtekt Agro træbeton
  • Varenummer: 5015401
  • EAN: 2100009001133
110,41kr.
pr. m2
m2
159,00kr.
pr. pl
pl
Husk også
Varenummer
Pris:

Produkt

Troldtekt Agro træbebeton 25x600x2400 mm lys fin K11 er en staldplade fra Troldtekt. Troldtekt Agro træbeton er specialudviklet til at opfylde kravene til diffus ventilation i stalde, hvor der blæses frisk luft ned gennem hele loftspladen, hvorfor du vil opnå en behagelig ventilation uden nogen trækgener. Eksempler på anvendelse kunne være industrihaller, produktionshaller, værksteder, lagerhaller, garageanlæg, parkeringskældre, mandskabsrum, stalde og lignende.

Troldtekt Agro træbeton er, ligesom øvrigt Troldtekt træbeton, fremstillet af naturprodukterne træ og cement, som tilsammen sikrer unikke lydabsorberende egenskaber. Dette kombinationsmateriale af træ og beton har en naturlig styrke, tåler fugtige omgivelser og udgør samtidig en effektiv brandsikring. Træbeton akustikplader monteres typisk direkte på forskalling, men kan også monteres i nedhængt skinnesystem. Oftest lægges bagvedliggende mineraluld for at sikre en optimal lydabsorption. Overfladen fin angiver pladens struktur, og det betyder, at træbetonpladen i dette tilfælde har træspåner - også kaldet træuld - med en bredde på ca. 2 mm. Vær opmærksom på at mindre farvevariationer kan forekomme i træbetonpladerne grundet materialernes natur. 

Bemærk: Det bør tilstræbes, at man altid anvender plader med samme produktionsdato i samme rum, da farveforskelle kan forekomme fra produktion til produktion.

Specifikationer for Troldtekt Agro træbebeton 25x600x2400mm lys fin K11

  • Producent: Troldtekt
  • Struktur: Fin (1,5 mm træspåner)
  • Dimension: 25 x 600 x 2400 mm
  • Farve: Lys (sandfarvet)
  • Kant: 11 mm fas
  • Fastgørelse: Skruer pr. 60 cm (10 skruer til hver plade i dimensionen 600x2400 mm)
  • Dækkeevne: 1,44 m2 pr. plade
  • Vægt: 9,7 kg/m²

Downloads

Produktdatablad - Troldtekt Agro træbeton
Ydeevnedeklaration - Troldtekt Agro træbeton

VIGTIG INFORMATION!

Det er vigtigt, at træbetonpladerne får lov at akklimatisere, inden du sætter dem op. Akklimatisering vil sige, at pladerne skal tilpasse sig den temperatur og fugtighed, der forventes at være i rummet, når byggeriet tages i brug. Akklimatiseringen sker bedst ved at “pinde pladerne op” - dvs. ved at lægge strøer (pinde) mellem pladerne og sørge for god ventilation i rummet. Heradesign er et rent naturmateriale, som består af ca. 50% træ, og derfor vil pladerne “arbejde” for at opnå samme temperatur og fugtighed som omgivelserne - i lighed med f.eks. trægulve. Du bør derfor ikke begynde at montere Heradesign, før byggeriet er helt lukket, og der er sat varme på. Træbetonpladerne har været gennem en tørreproces, inden de forlader fabrikken, men ved transport eller opbevaring kan pladerne igen tage fugt til sig. Hvis du monterer træbetonplader uden at akklimatisere dem først, risikerer du, at pladerne trækker sig sammen (krymper), når de tørrer, så der opstår mindre svindrevner. Hvis pladerne tager fugt til sig efter montagen, vil de blot skubbe sig ind i hinanden. Der er altså ikke risiko for at de udvides så meget at de skubber til andre bygningsdele. Det anbefales at akklimatisere pladerne minimum 2 uger og maksimum 8 uger inden montering.

På udkig efter et andet produkt?

Se hele udvalget af Troldtekt træbeton

Anchor for upsale scroll

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.