Julegaver byttes helt frem til den 31. januar 2023

Dørhåndtag med kode/låsbart greb

Dørhåndtag med kode kan anvendes til indendørs brug til terrassedøre, altandøre, vinduer og lignende, hvor der i forvejen er monteret en kantstanglås, men også på arbejdet til kontordøre, mellemdøre, mødelokaler, personalerum og lignende

produkter

Ruko Code Handle og Easy2Access kodelåse

Vores udvalg af dørhåndtag/greb med kode består af Ruko Code Handle og Easy2Access kodelåse, der begge er gode og sikre håndtag, af høj kvalitet.

Ruko Code Handle – besværliggør arbejdsforholdene for indbrudstyven

Med Ruko Code Handle får du er smart greb med kodelås, der åbnes med en selvvalgt sekscifret kode – og blot låses med et tryk på den røde knap på låsen.

Det smarte ved Ruko Code Handle er, at tyven ikke kan benytte underboring til at få adgang til huset, da kodelåse blokerer for dette. Herud over forhindrer du også småbørn i at åbne døren eller vinduet, uden det er meningen.

Du skal hverken tage hensyn til ledninger eller kabler, når Code Handle skal installeres. Tværtimod skal du blot bruge skruer (envejsskruer) og batterier, hvilket gør at arbejdet udføres let og hurtigt.

Grebet er batteriderevet, og bliver leveret med 2 styk CR2 lithium-batterier. Når disse er ved at løbe ud, vil den røde diode blinke hver gang, der trykkes på en knap. Herud over vil der gå et sekund mere end normalt, før du kan åbne døren/vinduet, for at indikere at batteriet snart ikke kan holde længere.

Easy2Access – et af de sikreste låsesystemer på markeder

Easy2Acccess er en avanceret elektrononisk kodelåse, som samtidig er et af de sikreste på markedet i dag. Låsene kan både installeres i boligen, virksomheden eller udlejningsboligen, da du let og hurtigt kan fjerne en adgangskode, og bytte den ud med en anden.

Herud over kan du også let oprette særlige adgangskoder, der kun virker i et bestemt antal dage – og som virker inden for få sekunder efter, du har opdateret din lås.

Låsene fra Easy2Access er udført i et smukt, dansk design og kan fås både med og uden tastatur.

Spørgsmål? Få gratis hjælp hos 10-4

Har du spørgsmål til, hvilket dørhåndtag med kode, du skal vælge? Hos 10-4 sidder vi klar til at hjælpe.

Ring, send en e-mail eller chat med os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Dørhåndtag med kode / låsbare greb

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.