Grundet ekstraordinær travlhed kan der forekomme 1-2 dages forsinkelse på enkelte ordrer.

Leder du efter åndedrætsværn og masker, er du kommer til det helt rigtige sted. Vi forhandler et stort udvalg, der alle giver dig en optimal beskyttelse!

Vi har altid lave priser og hurtig levering på 10-4.dk. 

produkter

Højkvalitets masker og åndedrætsværn

Arbejder du under meget støvende forhold, er det ret vigtigt, du har det rette sikkerhedsudstyr om åndedrætsværn og masker. Er der ikke ventilation under de forhold, du arbejder under, er det derfor et must, at du har åndedrætsværn eller maske på.

Masker og åndedrætsværn beskytter mod forurenet luft, der kan bestå af partikler, gasser eller dampe. Det er vigtigt, at du tager masken/åndedrætsværnet på før, du påbegynder arbejdet. Det er desuden vigtigt, at masken sidder tæt, så der ikke kan komme skidt ind under masken. 

Køb dit sikkerhedsudstyr på 10-4.dk!

Køb masker og åndedrætsværn online. Masker og åndedrætsværn kan med fordel købes på 10-4.dk, hvorved du opnår store besparelser og samtidig undgår du at stå i kø i dit lokale byggemarked. 10-4.dk leverer direkte til din adresse inden for 3 hverdage. Søger du masker og åndedrætsværn i høj kvalitet til billige priser er 10-4.dk svaret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.