Chinos med fremragende pasform

Se vores udvalg af chinos fra Snickers. Vi har chinos, du kan bruge til både arbejdet men også til hverdagsbrug, da chinos er et par meget alsidig type af bukser. På 10-4.dk forhandler vi chinos i flere forskellige farver og størrelser.

Filter:
Sortering:
1 produkter

Chinos til arbejde eller fritid

Chinos kan du anvende til dit arbejde eller i din hverdag. Dunderdon har lavet chinos siden opstarten i 1997. Vores udvalg af Dunderdon chinos er fremstillet i 100% bomuld, som gør dem behagelig at have på for en komfortabel arbejdsgang. Vores udvalg af Dunderdon chinos har en klassisk og meget moderne pasform, der yder suveræn komfort og bevægelsesfrihed.

Bestiller du chinos med henseende på arbejdet, har vi de perfekte chinos. Vi forhandler nemlig smudsafvisende, vandafvisende og olieafvisende chinos. Så er du fri for at vaske dine chinos hele tiden, hvorfor de kan anvendes flere dage i træk. 

Bestil dine chinos billigt på 10-4.dk. Du behøver ikke vente længe efter bestilling, da du vil modtage dine chinos indenfor 1-5 hverdage. 

Spørgsmål? Få gratis hjælp!

Hos 10-4 er vi altid klar til at besvare dine spørgsmål. Ring, send en e-mail eller chat med os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld vores nyhedsbrev og modtag skarpe tilbud, rådgivning og aviser

Ved tilmelding bekræfter jeg at jeg har læst og accepteret betingelserne for nyhedsmailen

Dette websted er beskyttet af reCAPTCHA, og Googles Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.